Θέλουν πράξεις για το «Athens Alive»

Η πλευρά Γιαννακόπουλου περιμένει πλέον από την Κυβέρνηση να προχωρήσει σε κινήσεις ανάλογες με αυτές, που προτίθεται να κάνει για την Τούμπα, ώστε να προχωρήσει η υπόθεση του «Athens Alive».
10/09/2018 • 09:28
Το ΟΑΚΑ
  • shares
Η πλευρά Γιαννακόπουλου περιμένει πλέον από την Κυβέρνηση να προχωρήσει σε κινήσεις ανάλογες με αυτές, που προτίθεται να κάνει για την Τούμπα, ώστε να προχωρήσει η υπόθεση του «Athens Alive». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όσο και οι συνεργάτες του, παρακολούθησαν προσεκτικά τα όσα τόνισε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας για την ανακατασκευή της Τούμπας. 

Η πλευρά Γιαννακόπουλου τονίζει πως θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα η Κυβέρνηση σε νομοθετική ρύθμιση, που θα αφορά και το ΟΑΚΑ, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στην επένδυση που προτίθεται να κάνει μαζί με την κοινοπραξία. Οι επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές αναμένονται να συνεχιστούν τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, πριν προχωρήσει η Κυβέρνηση στη σχετική νομοθετική ρύθμιση. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
16/02/2019 • 07:20

Αμφίρροπα και παραγωγικά ματς σε Μπέργκαμο, Σεντ Γκάλεν, Μπέρμιγχαμ

Πολλά παιχνίδια απόψε στο Ηνωμένο Βασίλειο δίνουν ιδέες λαμβάνοντας υπόψη το φορμάρισμα και τις φιλοδοξίες ορισμένων ομάδων. Παραγωγικά κι αμφίρροπα τα σημαντικά ματς του Μπέργκαμο, του Μπέρμιγχαμ και του Σεντ Γκάλεν.