Η Γαλατάσαραϊ κινείται για τον Ανσαριφάρντ

Η διοίκηση της Γαλατάσαραϊ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη μετεγγραφή του Καρίμ Ανσαριφάρντ στη Νότιγχαμ Φόρεστ.
10/09/2018 • 08:40
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ
  • shares
Η διοίκηση της Γαλατάσαραϊ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη μετεγγραφή του Καρίμ Ανσαριφάρντ στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η τουρκική ομάδα έχει προσεγγίσει τον Ιρανό επιθετικό και περιμένει την έγκριση από την τουρκική ομοσπονδία, προκειμένου να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της. Η μετεγγραφική περίοδος στη γειτονική χώρα έχει ολοκληρωθεί και για να προχωρήσει η συγκεκριμένη μετεγγραφή θα χρειαστεί ειδική άδεια στη Γαλατάσαραϊ. 

Την ίδια στιγμή, η Νότιγχαμ Φόρεστ περιμένει να πάρει άδεια εργασίας ο Ιρανός επιθετικός, ώστε να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή. Ο Ανσαριφάρντ μετράει 64 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του και παρόλα αυτά δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει άδεια εργασίας στην Αγγλία. Οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας εμφανίζονται αισιόδοξοι, πως σύντομα θα τελειώσει η συγκεκριμένη μετεγγραφή και πως θα προλάβουν την τουρκική ομάδα. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
18/11/2018 • 08:08

Το κίνητρο φέρνει γκολ και θέαμα σε Γουέμπλεϊ, ΟΑΚΑ

Η Αγγλία αντιμετωπίζει την Κροατία και ο νικητής θα πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο και η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν. Με το κίνητρό της η εθνική Ελλάδος μπορεί να πάρει αυτό που θέλει κόντρα στην Εσθονία

14/11/2018 • 10:51