Τζανδάρης: «Όσο ψηλότερα γίνεται»

Ο Φάνης Τζανδάρης τόνισε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται την εφετινή σεζόν στο πρωτάθλημα.
10/09/2018 • 08:32
Ο Φάνης Τζανδάρης
  • shares
Ο Φάνης Τζανδάρης τόνισε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται την εφετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Ο Έλληνας μέσος αναφέρθηκε στην εκκίνηση των «πράσινων» στο εφετινό πρωτάθλημα, αλλά και στη φιλική ήττα 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. 

Αρχικά, ο Τζανδάρης τόνισε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης: «Προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, νομίζω ότι σε ένα βαθμό τα καταφέραμε και ήταν ένα καλό τεστ για όσους δεν έχουμε παίξει πολύ, καθώς και για τα παιδιά της ακαδημίας που ψάχνουν τις εμπειρίες. Προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε τις οδηγίες του προπονητή, πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες». 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για τις δυο νίκες των «πράσινων» στο εφετινό πρωτάθλημα: «Είχαμε πει μεταξύ μας ότι έπρεπε να νικήσουμε και τα δύο παιχνίδια ώστε να σβήσουμε την ποινή που είχαμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε ανάλογα, έχουμε συνοχή, είμαστε μια οικογένεια και θέλουμε να διευρύνουμε το σερί με τις νίκες. Ο προπονητής μάς έλεγε να σκεφτόμαστε θετικά, να ψάχνουμε μόνο τη νίκη. Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα φέρει το ποδόσφαιρο, αλλά η προσπάθειά μας έφερε την καλή απόδοση». 

Τέλος, αναφέρθηκε στους στόχους του «τριφυλλιού» και στη μετεγγραφή του Μακέντα: «Θέλουμε να πάμε τον Παναθηναϊκό όσο ψηλότερα γίνεται. Είναι σημαντικό ότι είμαστε πολλοί Έλληνες και υπάρχει οικογενειακό κλίμα, θα μας βοηθήσει ο Μακέντα και θα τον βοηθήσουμε και εμείς και θα πάμε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
20/03/2019 • 07:26