Μπρούνο Γκάμα: «Απίστευτος ο κόσμος του Άρη»

Ο Μπρούνο Γκάμα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους φιλάθλους του Άρη, ενώ τόνισε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τις πρώτες ημέρες του στους «κίτρινους».
09/09/2018 • 08:16
Ο Μπρούνο Γκάμα
  • shares
Ο Μπρούνο Γκάμα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους φιλάθλους του Άρη, ενώ τόνισε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τις πρώτες ημέρες του στους «κίτρινους». Παράλληλα, φάνηκε να του αρέσει η Θεσσαλονίκη, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας του. Ο Μπρούνο Γκάμα μίλησε στην εφημερίδα «Real News». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στον Άρη: «Ο απίστευτος κόσμος του Άρη μάς δίνει δύναμη να τον οδηγήσουμε και πάλι πολύ ψηλά, όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι. Με την ποιότητα και το δυναμικό που διαθέτει μπορεί να καταφέρει πολλά, ξεπερνώντας δυσκολίες και εμπόδια». 

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Πρόκειται για μια φανταστική πόλη, στην οποία όλοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και αυτό μου αρέσει πολύ. Ίσως ακουστεί υπερβολικό, αλλά νιώθω πραγματικά ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Τα πάντα κυλούν άψογα και ήρθα με διάθεση να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις μια μεγάλη ομάδα με τη δική της ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο». 

Για τον κόσμο του Άρη: «Η αλήθεια είναι ότι πριν έρθω είχα ρωτήσει και είχα μάθει πόσο φανατισμένοι και πάντα στο πλευρό του Άρη είναι οι οπαδοί του, τι είχα δει και στο διαδίκτυο, όμως η πραγματικότητα ξεπερνάει την εικόνα. Είναι πολλοί και... ξεχειλίζουν από αφοσίωση, κάτι που δεν το συναντάς εύκολα αλλού. Σου λένε ότι ο Άρης είναι η ζωής τους και τους πιστεύεις, είμαστε τυχεροί με τέτοια υποστήριξη. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, οι αντίπαλοι είναι όλοι αξιόλογοι και με δυνατές μονάδες, όμως αισθάνομαι ότι αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν».

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΑΟΚ - Άρης

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, 19:30

Live
loading the player...
20/02/2019 • 07:11

Παιχνίδια ρίσκου σε Μπορντό, Σεβίλλη, Γλασκόβη. Ασκήσεις "ηρεμίας" για Σίτι, Παρί

Τα σημερινά παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουν ένα ξεκάθαρο φαβορί, την Μάντσεστερ Σίτι και μια σύγκρουση τακτικής στην Μαδρίτη. Αναμενόμενο λόγω των συνθηκών το ρίσκο σε Μπορντό, Σεβίλλη και Γλασκόβη