Παραχώρησε τις μετοχές και ο Τσακαλάκης

08/09/2018 • 17:35
Παραχώρησε τις μετοχές και ο Τσακαλάκης.
  • shares
Τις μετοχές του στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση παραχώρησε άλλος ένας από τους βασικούς μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο Γιάννης Τσακαλάκης.

Ένας από τους 9 επιχειρηματίες που είχαν αναλάβει την ομάδα το καλοκαίρι του 2015 και από τους πρώτους μετόχους της ΠΑΕ, υπέγραψε την παραχώρηση των μετοχών και τόνισε σχετικά στην ιστοσελίδα της ομάδας:

«Tόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι επιχειρηματίες που ξεκινήσαμε τη δύσκολη προσπάθεια το καλοκαίρι του 2015 από την Γ’ Εθνική, ώστε να  επαναφέρουμε τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ, αισθανόμαστε ικανοποιημένοι και υπερήφανοι για τις εξελίξεις.

Η ομάδα πέτυχε το στόχο και επέστρεψε εκεί που ανήκει, αλλά φαίνεται να βρίσκει ένα αξιόπιστο επενδυτή.

Μετά από έρευνα και ώριμη σκέψη αποφάσισα και εγώ να δωρίσω τις μετοχές μου.

Θα πρέπει όλοι να σεβαστούμε και να στηρίξουμε τον επιχειρηματία που αναλαμβάνει την ομάδα και να μην κάνουμε τα λάθη τους παρελθόντος και να διώξουμε ανθρώπους, που έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν στον ΟΦΗ μας.

Καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια».
Γράψτε το σχόλιο σας...
24/07/2019 • 07:03

"Πληρώνουν" καλά τα γκολ των αουτσάϊντερ σε Βελιγράδι, Βουδαπέστη και Σκωτία

Ο Ερυθρός Αστέρας και η Φερενσβάρος είναι τα φαβορί για την νίκη στις έδρες τους με τα γκολ των φιλοξενούμενων να "αξίζουν" πολλά σε στοιχηματικό επίπεδο. Πολύ πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι περιμένουμε στη Λευκορωσία ενώ στο Λιγκ καπ Σκωτίας και πάλι οι καλές τιμές έρχονται από τα αουτσάίντερ