Στάση αναμονής για τη νέα Τούμπα

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ περιμένουν τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για την ανακατασκευή της Τούμπας και παράλληλα προχωρούν τις επαφές με τις εταιρίες, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ανάληψη του έργου.
08/09/2018 • 09:04
Το γήπεδο της Τούμπας
  • shares
Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ περιμένουν τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για την ανακατασκευή της Τούμπας και παράλληλα προχωρούν τις επαφές με τις εταιρίες, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ανάληψη του έργου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ασπρόμαυροι» μελετούν διάφορα ευρωπαϊκά γήπεδα, από τα οποία μπορούν να πάρουν ιδέες και το τελευταίο από αυτά είναι αυτό της Γιουβέντους στο Τορίνο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ληφθεί οι οριστικές αποφάσεις και σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι παράμετροι που θα τεθούν από την Πολιτεία, σχετικά με τα έργα που θα μπορέσουν να γίνουν. 

Μέχρι στιγμής, η χωρητικότητα της νέας Τούμπας, αλλά και άλλες λεπτομέρειες, δεν έχουν ξεκαθαρίσει, κάτι που αναμένεται να γίνει μόλις ολοκληρωθούν οι εξαγγελίες της κυβέρνησης και τεθεί το θέμα επί τάπητος, ανάμεσα στις δυο πλευρές. Στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» επικρατεί αισιοδοξία και ο Ιβάν Σαββίδης από την πλευρά του θέλει να τρέξει οι διαδικασίες, προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου, ακόμα και στο τέλος της εφετινής σεζόν. 

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, 20:30

Live
20/09/2018 • 10:03

Με τακτική προσέγγιση και θράσος μπορούν απόψε ο ΠΑΟΚ κι ο Ολυμπιακός

Πολλά τα ενδιαφέροντα ματς σε αυτή την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να "πονέσει" την Τσέλσι. Mε προσοχή στην άμυνα μπορεί κι ο Ολυμπιακός να τα καταφέρει. Ματς για γκολ σε Ρώμη, Μασσαλία και Γλασκόβη

19/09/2018 • 10:52