Εξετάζεται η επιστροφή στην Παιανία

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο επιστροφής του Παναθηναϊκού στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, μετά την επίσκεψη του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στο Κορωπί.
08/09/2018 • 08:48
Το αθλητικό κέντρο της Παιανίας.
  • shares
Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο επιστροφής του Παναθηναϊκού στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, μετά την επίσκεψη του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στο Κορωπί. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των «πράσινων», συνοδευόμενος από τον γιο του Πιτ και τον Νίκο Νταμπίζα. 

Αφού ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους, διαπίστωσε πως υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις, οι οποίες δυσκολεύουν τη δουλειά του τεχνικού επιτελείου και των παικτών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επανέρχεται στο προσκήνιο το ενδεχόμενο επιστροφής των «πρασίνων» στην Παιανία, μέχρι να γίνουν τα απαραίτητα έργα στο Κορωπί. Στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου θα παραμείνουν οι ακαδημίες της ομάδας. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
13/11/2018 • 08:09

Με όρεξη για θέαμα το ματς στο Μπλάκπουλ (video)

Στα σημερινά ματς του Αγγλικού Λιγκ Τρόφι περιμένουμε αρκετές εκπλήξεις, μικρού ή μεγάλου μεγέθους. Πιο αμφίρροπες κι αναμενόμενα παραγωγικές οι αναμετρήσεις ομάδων της ίδιας κατηγορίας

06/11/2018 • 16:34