Πετράκης: "Σεβασμός για Αθανασιάδη"

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για το μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού με την ΑΕ Καραϊσκάκης
Γιάννης Πάγκος
08/09/2018 • 01:12
Ο Στέφανος Αθανασιάδης
  • shares
Στην απόκτηση του Στέφανου Αθανασιάδη αναφέρθηκε ο Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού (7/9) του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕ Καραϊσκάκης, στο οποίο ο ΠΑΣ νίκησε με 4-0.
Ο Ελληνας τεχνικός μίλησε για το μεταγραφικό απόκτημα της ηπειρωτικής ομάδας με τα καλύτερα λόγια. “Είναι πολύ σημαντική μεταγραφή και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Ο Αθανασιάδης έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του και έχουμε πολύ μεγάλο σεβασμό. Με τη λίγη κουβέντα που κάναμε έχει την όρεξη να ξαναφτάσει στο επίπεδο που του αρμόζει -και δικαιούται- βάσει παρουσίας τα προηγούμενα χρόνια. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει τις προϋποθέσεις, έχει πολύ καλό περιβάλλον, τις καλές συνθήκες για να τον βοηθήσει σ’ αυτό. Εύχομαι να υπάρχει ένα όφελος και για την ομάδα και για τον ίδιο”. 

Τέλος στις μεταγραφές

Ο Πετράκης είπε ακόμη ότι η απόκτηση του Αθανασιάδη θα είναι και η τελευταία μεταραφή για τον ΠΑΣ. “Νομίζω ότι ήδη είμαστε πάρα πολλοί. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν θα χρειαστούμε κάτι άλλο. Θα αφήσουμε το πράγμα να πάει και τον Δεκέμβριο θα δούμε αν θα χρειαστούμε κάτι άλλο”.

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
18/03/2019 • 11:41

Όραμα ανόδου στο Μάνσφιλντ (video)

Η Μάνσφιλντ υποδέχεται την πρωτοπόρο Λίνκολν σε ένα ντέρμπι κορυφής όπου ο νικητής θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο. Οι δύο ομάδες έχουν το κίνητρο και τη διάθεση να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο