Η Forthnet χορηγός στο «5ο Συνέδριο Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο»

Η Forthnet, στο πλαίσιο δράσεων Eταιρικής Kοινωνικής Eυθύνης - όπως κάθε χρόνο - ήταν χορηγός στο «5ο Συνέδριο Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο», που διοργανώθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας.

Η Forthnet, στο πλαίσιο δράσεων Eταιρικής Kοινωνικής Eυθύνης – όπως κάθε χρόνο – ήταν χορηγός στο «5ο Συνέδριο Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο», που διοργανώθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας.

Το Συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο, διεξήχθη την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή 2.000 μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ηλικίας 11-14 ετών. Η Forthnet, εκτός από χορηγός της εκδήλωσης, εξασφάλισε τη συμμετοχή του διεθνή μπασκετμπολίστα Λάζαρου Παπαδόπουλου, ο οποίος μίλησε στα παιδιά για την προσωπική του εμπειρία στο διαδίκτυο. Επίσης, μετά από πρόσκληση της Forthnet, το Συνέδριο παρακολούθησαν και παιδιά από τρεις κοινωνικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στην πόλη και στους οποίους η εταιρία προσφέρει τη στήριξή της μέσα από ποικίλες δράσεις. Συγκεκριμένα, από τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», από τα «Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου» καθώς και από το ίδρυμα «Μέλισσα» που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη με σκοπό τη φιλοξενία και προστασία κοριτσιών. 

Το Συνέδριο περιλάμβανε δύο θεματικές ενότητες. Στην πρώτη, υπό τον τίτλο «Το Διαδίκτυο στη ζωή μας», πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις από διακεκριμένους και εξειδικευμένους επιστήμονες, ολυμπιονίκες, καταξιωμένους αθλητές, αλλά και αξιωματικούς της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ στη δεύτερη, με τίτλο «Οι μικροί Κυβερνογνώστες μιλούν για το Διαδίκτυο», το λόγο πήραν οι ίδιοι οι μαθητές. 

Η εταιρία υποστηρίζει σταθερά το έργο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συμμετέχοντας ως χορηγός σε ενέργειες της υπηρεσίας που στόχο έχουν την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Στο παρακάτω link http://www.novasports.gr/web-tv/on-demand-player/video/31105/to-sunedrio-asfalous-ploigisis-sto-diadiktuo-/ μπορείτε να δείτε και το ρεπορτάζ από την εκδήλωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.