Θέλει να σβήσει την τιμωρία

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ προτίθεται να αιτηθεί στην ΟΥΕΦΑ την αναίρεση της ποινής ευρωπαϊκού αποκλεισμού του Παναθηναϊκού.
Αρης Γεωργίου
07/09/2018 • 08:38
Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ
  • shares
Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ προτίθεται να αιτηθεί στην ΟΥΕΦΑ την αναίρεση της ποινής ευρωπαϊκού αποκλεισμού του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» έχουν τιμωρηθεί λόγω των οφειλών τους, ωστόσο πρόθεση του Ταϊλανδού επιχειρηματία - που βρίσκεται προ των πυλών της ανάληψης της διοίκησης της ΠΑΕ - είναι η ποινή να αναιρεθεί νωρίτερα, έτσι ώστε η ομάδα να έχει ξανά την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πιεμπονγκσάντ με την αλλαγή ιδιοκτησιακού αναμένεται να παραδώσει στην ΟΥΕΦΑ στοιχεία για τις αποπληρωμές χρεών και τους διακανονισμούς, ώστε να πετύχει αναίρεση της ποινής, χωρίς αυτό πάντως να σημαίνει ότι απαραίτητα κάτι τέτοιο θα γίνει δεκτό.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
14/11/2018 • 08:31

Για το γόητρο παίζει η Νοτς Κάουντι. Για το θέαμα το ματς στην Ισλανδία

Για το πληγωμένο της γόητρο θα παίξει απόψε η Νοτς Κάουντι κόντρα στην ανώτερη αλλά και νευρική Ντόνκαστερ.Σε πιο επιφυλακτικούς ρυθμούς περιμένουμε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο για το κύπελλο Ελλάδος

14/11/2018 • 10:51