Θέλει να σβήσει την τιμωρία

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ προτίθεται να αιτηθεί στην ΟΥΕΦΑ την αναίρεση της ποινής ευρωπαϊκού αποκλεισμού του Παναθηναϊκού.
Αρης Γεωργίου
07/09/2018 • 08:38
Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ
  • shares
Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ προτίθεται να αιτηθεί στην ΟΥΕΦΑ την αναίρεση της ποινής ευρωπαϊκού αποκλεισμού του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» έχουν τιμωρηθεί λόγω των οφειλών τους, ωστόσο πρόθεση του Ταϊλανδού επιχειρηματία - που βρίσκεται προ των πυλών της ανάληψης της διοίκησης της ΠΑΕ - είναι η ποινή να αναιρεθεί νωρίτερα, έτσι ώστε η ομάδα να έχει ξανά την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πιεμπονγκσάντ με την αλλαγή ιδιοκτησιακού αναμένεται να παραδώσει στην ΟΥΕΦΑ στοιχεία για τις αποπληρωμές χρεών και τους διακανονισμούς, ώστε να πετύχει αναίρεση της ποινής, χωρίς αυτό πάντως να σημαίνει ότι απαραίτητα κάτι τέτοιο θα γίνει δεκτό.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/06/2019 • 16:43

"Εν αρχή ην... η αυτοδυναμία"

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με αποκορύφωμα τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλη μια διαδικασία μαζικής συμμετοχής των πολιτών περνά απόπ το "μικροσκόπιο"των στοιχηματικών εταιριών