Νέα δεδομένα με Καρέλη

Η παρουσία του Έλληνα επιθετικού στον ΠΑΟΚ δίνει τη δυνατότητα στον Ρασβάν Λουτσέσκου να σκέφτεται και το 4-4-2 σε κάποια παιχνίδια
0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
07/09/2018 • 02:05
Ο Νίκος Καρέλης δίνει τη δυνατότητα στον Ρασβάν Λουτσέσκου να επιλέξει και το 4-4-2 σε κάποιους αγώνες
  • shares
Ο Νίκος Καρέλης είναι δεδομένο ότι προσθέτει δύναμη πυρός στον ΠΑΟΚ. Η ταχύτητά του και η εκτελεστική του δεινότητα αναβαθμίζουν ποιοτικά τον "Δικέφαλο" στη μεσοεπιθετική του γραμμή. Επιπλέον, όμως, η παρουσία του συγκεκριμένο παίκτη δίνει μια σημαντική δυνατότητα στον προπονητή της ομάδας, Ρασβάν Λουτσέσκου.

Στον Ρουμάνο τεχνικό των "ασπρόμαυρων", ο Καρέλης προσδίδει την επιλογή να επιλέξει το σχηματισμό 4-4-2 σε κάποιους αγώνες, είτε από την αρχή, είτε στη διάρκειά τους. Είναι γνωστό ότι ο Λουτσέσκου αρέσκεται στο σχηματισμό 4-2-3-1 και δύσκολα τον αλλάζει, όμως, είναι τέτοια τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Έλληνα επιθετικού, που επιτρέπουν σκέψεις για μια τέτοιου είδους αλλαγή.

Τόσο ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, όσο και ο Τσούμπα Ακπόμ είναι περισσότερο επιθετικοί περιοχής, ενώ ο Καρέλης έχει τη δυνατότητα να παίξει με άνεση ως περιφερειακός επιθετικός, ως δεύτερος επιθετικός, δηλαδή, πίσω από κάποιον από τους δύο προαναφερόμενους. Είναι μια επιλογή, όμως, αν την προτιμήσει ή όχι ο Λουτσέσκου, είναι κάτι που θα φανεί στην πράξη.
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΑΟΚ - Ξάνθη

Σάββατο 24 Νοεμβρίου, 19:30

Live
loading the player...
16/11/2018 • 08:00

Δυνατά παιχνίδια σε Ρόττερνταμ και Λας Πάλμας

Η Ολλανδία υποδέχεται τη Γαλλία στο Ρότερνταμ. Το κίνητρο είναι για τους "Οράνιε" όμως οι πρωταθλητές κόσμου δεν πρόκειται να παίξουν αδιάφορα. Αμφίρροπες αναμετρήσεις περιμένουμε στο Λουβεν και το Λας Πάλμας

14/11/2018 • 10:51