Ζαμπά: Η Τσέλσι και εγώ

Τι είπε ο Βραζιλιάνος για την αγγλική ομάδα που θα συναντήσει ο ΠΑΟΚ στην ευρωπαϊκή του πορεία στους ομίλους του Europa League
Γιάννης Πάγκος
05/09/2018 • 22:14
Ο Λέο Ζαμπά
  • shares
Ο Λέο Ζαμπά μπήκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την ισπανική έκδοση του “yahoo” και με αφορμή το γεγονός ότι είναι υποψήφιος για το βραβείο «Golden Boy», ο 20χρονος Βραζιλιάνος μίλησε για την ευρωπαϊκή προοπτική του ΠΑΟΚ.
Αναφέρθηκε μάλιστα, με ξεχωριστό τρόπο στην Τσέλσι που είναι μία από τις αντιπάλους του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Europa League.
Μεταξύ άλλων είπε: «Το όνειρό μας ήταν το Champions League. Δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε, αλλά πήραμε σπουδαίες εμπειρίες από τη διοργάνωση και τώρα μπορούμε να πάμε με πλήρη συγκέντρωση στο Europa League. Πρώτα από όλα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Τσέλσι. Έπαιζα με αυτήν την ομάδα στο Playstation και τώρα θα παίξω αντίπαλος με αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο» .
Στο αφιέρωμα μεταξύ άλλων, σημειώνεται πως αν ο Ζαμπά κατακτήσει το βραβείο «Golden Boy» θα είναι ο τρίτος Βραζιλιάνος που το πετυχαίνει αυτό μετά τον Πάτο και τον Αντερσον.
Γίνεται επίσης αναφορά σε προηγούμενους νικητές, όπως ο Μέσι και ο Ρούνεϊ αλλά στον τελευταίο κάτοχο, τον Γάλλο Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Κίλιαν Εμπαπέ.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
20/03/2019 • 07:26