Πιαλόγλου: «Με τον Θεό δεν μπορούμε να τα βάλουμε» (video)

Η διακοπή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό δημιούργησε προβλήματα στην αποστολή της Ξάνθης, αλλά όπως είπε και ο πρόεδρος της ακριτικής ομάδας, Άρης Πιαλόγλου, κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τον Θεό και τις καιρικές συνθήκες.

Η διακοπή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό δημιούργησε προβλήματα στην αποστολή της Ξάνθης, αλλά όπως είπε και ο πρόεδρος της ακριτικής ομάδας, Άρης Πιαλόγλου, κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τον Θεό και τις καιρικές συνθήκες.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports:

Για το ότι δυσκολεύονται από χθες να βρουν ξενοδοχείο λόγω και του Φάιναλ Φορ του μπάσκετ:
«Τελικά βρήκαμε χθες ξενοδοχείο να μείνουμε, αλλά σήμερα είναι ακόμα πιο δύσκολο το πρόβλημα. Τι να κάνουμε; Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Με τον Θεό δεν μπορούμε να τα βάλουμε και με τις καιρικές συνθήκες».

Για το αν μπορούσε να γίνει το παιχνίδι:
«Δεν υπήρχε περίπτωση, το γήπεδο είναι μία λίμνη. Δεν το συζητάμε ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει παιχνίδι».

Για το ότι η Ξάνθη θα γνωρίζει το αποτέλεσμα του Αστέρα και αν αυτό είναι θετικό για εκείνη:
«Εύχομαι πρώτα να είναι θετικό για τον Παναιτωλικό και από εκεί και πέρα το συζητάμε. Τι να πούμε; Κι εμείς θέλαμε να παίξουμε την ίδια, αλλά καταλαβαίνετε ότι σε καμιά περίπτωση δεν μπορούσε να γίνει το παιχνίδι. Ευχόμαστε να γίνει αύριο ένα παιχνίδι καθαρά ανταγωνιστικό και όχι φιλικό, δεν εννοώ με την έννοια του φιλικού, αλλά χωρίς ενδιαφέρον παιχνίδι».

Για τη φετινή παρουσία της Ξάνθης:
«Σίγουρα το να διεκδικείς τη θέση για Ευρώπη, την πέμπτη θέση μέχρι την τελευταία αγωνιστική, είναι ένα πολύ καλό σημείο για την ΠΑΕ. Πιστεύω, όμως, ότι τα 29 χρόνια που είμαστε στην Α’ Εθνική μας έχουν ωριμάσει πολύ, μας έχουν δώσει μια μεγάλη εμπειρία, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε πρωτάθλημα».

Για τη μικρή βοήθεια του κόσμου σε σχέση με παλιότερα:
«Σίγουρα μας προβληματίζει, βέβαια επειδή βλέπουμε όλο το πρωτάθλημα, πρέπει να προβληματίζει όλο τον κόσμο. Αν εξαιρέσουμε τις τρεις μεγάλες ομάδες που διατηρούν τους φιλάθλους, όλες οι άλλες έχουν μια συνεχή μείωση».

Για το πως εξηγεί την απουσία του κόσμου:
«Δεν είναι ένα γεγονός που κλονίζει μόνο την Ξάνθη, κλονίζει πάρα πολλές ομάδες. Πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας, όλες οι ΠΑΕ να δείξουν ένα πιο ανταγωνιστικό, πιο αξιόπιστο πρωτάθλημα, ώστε και ο κόσμος παρόλη την οικονομική κρίση που υπάρχει στη χώρα μας, να ξαναγυρίσει στα γήπεδα. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι σε μας υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη μείωση από τον μέσο όρο όλων των ομάδων. Θα το πολεμήσουμε». 

Για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν:
«Μέχρι και αύριο δε θα μπορούσε να γίνει κάποιος προγραμματισμός. Πάντοτε είμαστε ετοιμοπόλεμοι για το επόμενο πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.