Η παρουσία του Αρη στη Δ.Ε.Θ.

Ο Αρης έδωσε λεπτομέρειες για τα εγκαίνια του περιπτέρου του και τον χώρο που αυτό θα καταλαμβάνει στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης
Γιάννης Πάγκος
05/09/2018 • 16:57
Ο Αρης στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης
  • shares
Για την παρουσία του Αρη στη Δ.Ε.Θ. ενημέρωσε επισήμως ο σύλλογος με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε. Η Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πύλες της, το επόμενο Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου και ο Αρης θα έχει το δικό του περίπτερο. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Η Θεσσαλονίκη φοράει τα γιορτινά της. Από τις 8 μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσει ένα κορυφαίο γεγονός, όχι μόνο για την πόλη μας, αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα, την 83η Διεθνή Έκθεση.
Τιμώμενη Χώρα είναι οι Η.Π.Α. και στο επίκεντρο της αμερικανικής παρουσίας θα βρεθεί η καινοτομία και η τεχνολογία. Για οκτώ ημέρες κολοσσοί της παγκόσμιας επιχειρηματικότητας θα παρουσιάσουν στο περίπτερο 13 τα επιτεύγματά τους, πολλά από τα οποία θα «συστηθούν» για πρώτη φορά στο κοινό της Ελλάδας, ίσως και της Ευρώπης.
Η 83η Διεθνής Έκθεση αναμένεται να αναδειχθεί σε έκθεση–σταθμό για το θεσμό, καθώς έχει ήδη καταγραφεί η μεγαλύτερη συμμετοχή εκθετών των τελευταίων 20 ετών, ενώ όλα δείχνουν πως θα υπάρξει και ρεκόρ επισκεψιμότητας.
Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της πόλης και της επιχειρηματικότητας δεν θα μπορούσε να λείψει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Με δικό της περίπτερο. Γιατί... «επιστρέψαμε και είμαστε παντού…»
Τα εγκαίνια του περιπτέρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00 (τομέας Β07 stand 30 - πλησίον της πύλης Εμπορίου).
Όλοι είστε καλεσμένοι… Σας περιμένουμε από κοντά..."
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..