Προβληματισμός στην Αλβανία για τον Αϊντάρεβιτς

Έντονος είναι ο προβληματισμός των Αλβανών για την αγωνιστική απραξία του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, καθώς τον υπολόγιζαν για την εθνική τους ομάδας τα επόμενα χρόνια.
05/09/2018 • 09:03
Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς
  • shares
Έντονος είναι ο προβληματισμός των Αλβανών για την αγωνιστική απραξία του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, καθώς τον υπολόγιζαν για την εθνική τους ομάδας τα επόμενα χρόνια. Ο μέσος της ΑΕΚ είχε κληθεί στην εθνική της γειτονικής χώρας για φιλικούς αγώνες, όμως το γεγονός πως δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην ΑΕΚ και ουσιαστικά έχει τεθεί εκτός ομάδας, φαίνεται πως θα του στερήσει στο άμεσο μέλλον, την παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αλβανίας. Δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα αναφέρονται στο γεγονός πως ο παίκτης έμεινε εκτός λίστα της ΑΕΚ για τους αγώνες του Champions League, καθώς επίσης και για το γεγονός πως δεν υπολογίζεται από τον Έλληνα τεχνικό της ΑΕΚ, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων, τουλάχιστον έως τον Ιανουάριο. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, 19:30

Live
loading the player...
21/02/2019 • 07:45

Ρεβάνς με κίνητρο κι έντονα στοιχεία διαχείρισης δυνάμεων

Στους αποψινούς δεύτερους αγώνες της φάσης των "32" του Europa League στεκόμαστε περισσότερο σε ματς όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή. Σε ορισμένες αναμετρήσεις πιθανόν να γίνει και διαχείριση δυνάμεων από τα φαβορί λόγω και των σκορ της περασμένης εβδομάδας