Προσεχώς ανακοινώσεις στο «τριφύλλι»

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Παναθηναϊκό και πλέον απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για να περάσει η «πράσινη» ΠΑΕ στα χέρια του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.
05/09/2018 • 08:40
Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ
  • shares
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Παναθηναϊκό και πλέον απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για να περάσει η «πράσινη» ΠΑΕ στα χέρια του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Η πλευρά του Ταϊλανδού επενδυτή φέρεται να έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο για τη μεταβίβαση των μετοχών, αφού πρώτα ξεπεράστηκαν και τα τελευταία ζητήματα, που είχαν προκύψει. Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να συνταχθεί η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας, η οποία θα αναφέρει και αναλυτικές λεπτομέρειες. Δεν αποκλείεται η επίσημη ανακοίνωση να εκδοθεί εντός εβδομάδας και στη συνέχεια να τρέξουν οι εξελίξεις, σχετικά με την επόμενη ημέρα των «πράσινων».

Ο Πιεμπονγκσάντ αναζητεί άτομα για το νέο διοικητικό συμβούλιου του «τριφυλλιού», έχοντας επικεντρώσει την προσοχή του στο θέμα του προέδρου, όπου θέλει να τοποθετήσει ένα άτομο με επιρροή στους φιλάθλους της ομάδας, προκειμένου να τους συσπειρώσει. Παράλληλα, δεδομένη θεωρείται η ανάληψη της θέσης του γενικού διευθυντή από τον Άβρααμ Γκραντ, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι ο άνθρωπος του Ταϊλανδού μέσα στην ομάδα και θα λαμβάνει όλες τις σημαντικές αποφάσεις.  

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/08/2019 • 07:03

Δρόμος με εμπόδια για Λίβερπουλ, "Σίτι, Άγιαξ. Πάθος για γκολ στη Νορβηγία

Κινδύνους θα αντιμετωπίσει και η Λίβερπουλ στο Σαουθάμπτον ενώ στο ντέρμπι της Premier League η Σίτι είναι φαβορί αλλά η Τόττεναμ έχει την φιλοδοξία να μείνει σε τροχιά κορυφής. Ματς για γκολ περιμένουμε στην Νορβηγία, στο Ναντ αλλά και στο Λεβερκούζεν.