Ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες

Να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, όπως οι εγγυήσεις για την εφαρμογή της συμφωνίας, απομένουν για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
04/09/2018 • 09:51
Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ
  • shares
Να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, όπως οι εγγυήσεις για την εφαρμογή της συμφωνίας, απομένουν για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο πλευρές βρίσκονται κοντά στη συμφωνία και δεν αποκλείεται να τελειώσει το θέμα εντός της εβδομάδας. Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ παραμένει στην Αθήνα και είναι σε επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να ξεπεραστούν και τα τελευταία εμπόδια της συμφωνίας. Ο γιος του, Πιτ βρέθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία του Αλαφούζου, όπου είχε συνομιλίες με τους ανθρώπους του Έλληνα επιχειρηματία. 

Η πλευρά Αλαφούζου εμφανίζεται αισιόδοξη, πως θα επιτευχθεί άμεσα συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές και πως θα προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών, βάσει του αρχικού πλάνου. Την ίδια στιγμή, ο Άβρααμ Γκραντ φέρεται να παραμένει στην Αθήνα και να έχει επαφές με τον Νίκο Νταμπίζα, προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα θέματα του «τριφυλλιού», εν όψει της ανάληψης του πόστου του εκτελεστικού διευθυντή, το προσεχές χρονικό διάστημα.  

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
18/11/2018 • 08:08

Το κίνητρο φέρνει γκολ και θέαμα σε Γουέμπλεϊ, ΟΑΚΑ

Η Αγγλία αντιμετωπίζει την Κροατία και ο νικητής θα πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο και η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν. Με το κίνητρό της η εθνική Ελλάδος μπορεί να πάρει αυτό που θέλει κόντρα στην Εσθονία

14/11/2018 • 10:51