Μανιάς, Ιγκλέσιας: «MVP η ομάδα» (video)

Μιχάλης Μανιάς και Ματίας Ιγκλέσιας τόνισαν στην κάμερα του Novasports ότι στη φετινή επιτυχία του Αστέρα δεν υπάρχει ένας μόνο πολυτιμότερος παίκτης, αλλά ολόκληρη η οικογένεια της ομάδας της Τρίπολης.

Μιχάλης Μανιάς και Ματίας Ιγκλέσιας τόνισαν στην κάμερα του Novasports ότι στη φετινή επιτυχία του Αστέρα δεν υπάρχει ένας μόνο πολυτιμότερος παίκτης, αλλά ολόκληρη η οικογένεια της ομάδας της Τρίπολης.

Οι δηλώσεις του Μανιά:

«Κατ’ αρχάς να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, πραγματικά σε όλους όσοι είναι πίσω απ’ την ομάδα, στο προπονητικό τιμ γιατί ήταν μια πολύ σπουδαία χρονιά. Παρότι που δεν ξεκινήσαμε με τους καλύτερους οιωνούς, η ομάδα κατάφερε να ανακάμψει. Εϊμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Εμένα η δουλειά μου είναι να β΄ζω την μπάλα στα δίχτυα, προσπάθησα με τον καλύτερο τρόπο, έκανα ό,τι μπορούσα, έφτασα τα δέκα γκολ και εύχομαι και του χρόνου να συνεχίσουμε έτσι και στην Ευρώπη, να μπαίνουν τα γκολ».

Για το αν περίμενε την ανάκαμψη του Αστέρα:
«Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε τη δουλειά μας παρότι ήμασταν καταβεβλημένοι ψυχολογικά γιατί η περσινή σεζόν ήταν πάρα πολύ δύσκολη για μας. Τα πρώτα παιχνίδια δεν ήταν όπως τα περιμέναμε, με την έλευση του νέου προπονητή καταφέραμε να ανακάμψουμε, είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό και συνεχίζουμε».

Για την ευρωπαϊκή πρόκληση:
«Σίγουρα ο Αστέρας είναι μια ομάδα, η οποία έχει δείξει και τα προηγούμενα χρόνια ότι η θέση της είναι να κυνηγάει την Ευρώπη. Πέρσι δεν πήγαν τόσο καλά τα πράγματα, φέτος το καταφέραμε, είμαστε πολύ χαρούμενοι και εύχομαι και στην Ευρώπη να πάμε πολύ καλά και να προχωρήσουμε όσο μπορούμε».

Για το αν η φετινή σεζόν είναι ενθαρρυντική για την επόμενη:
«Σίγουρα το να τερματίζεις στην πέμπτη θέση και να βγαίνεις στην Ευρώπη είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Εμείς θα πρέπει να ξεκινήσουμε, να κάνουμε τις διακοπές μας, να έρθουμε να δουλέψουμε γιατί η ομάδα νομίζω ότι έχει να δώσει πολλά».

Για το τι του έλεγε ο Τσιλιανίδης:
«Στο ημίχρονο επειδή ήμασταν ακόμα 0-1, είχα χάσει δυο ευκαιρίες ακόμα και μου λέει ‘εσύ θα το τελειώσεις’ και έτσι έγινε».

Για τον πολυτιμότερο παίκτη της σεζόν:
«Δεν ξέρω τώρα ποιος είναι ακριβώς, θεωρώ, όμως, ότι για να φτάσει η ομάδα εκεί που έφτασε δεν είναι μόνο ένας, είναι πολλοί».

Οι δηλώσεις του Ιγκλέσιας:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ότι είμαι υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Κάθε παίκτης δίνει ό,τι έχει για να βοηθήσει την ομάδα. Σήμερα μπόρεσα κι εγώ μαζί με τον Μανιά και βοηθήσαμε την ομάδα σ’ αυτό το κομμάτι, αλλά όποιος παίζει ή είναι στον πάγκο ή εκτός αποστολής, είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει. Σήμερα ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα σε μια δύσκολη έδρα. Ξέραμε ότι πρέπει να δείξουμε ότι θέλουμε πάρα πολύ το παιχνίδι. Νομίζω ότι το κάναμε και καταφέραμε σήμερα να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Για την ανάκαμψη που έκανε φέτος ο Αστέρας:
«Από την πρώτη μέρα που αρχίσαμε την προετοιμασία είχαμε έναν στόχο. Ο στόχος ήταν αυτός που ζούμε τώρα. Η αλήθεια είναι ότι στα πρώτα παιχνίδια δεν καταφέραμε αυτό που θέλαμε, αλλά δεν αφήσαμε τη δουλειά. Δουλέψαμε πιο δυνατά και νομίζω φαίνεται».

Για τον πολυτιμότερο παίκτη της σεζόν εκτός του ίδιου:
«Εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει ένας άνθρωπος, είναι η ομάδα, είναι η οικογένεια. Το έχω ξαναπεί, είναι τα παιδιά που δουλεύουν στα γραφεία, είναι ο φίλος μας που φτιάχνει το γήπεδο, είναι τα κορίτσια που κάθε πρωί μας δίνουν πρωινό, καφέ, μας προσέχουν, ο γιατρός, είναι η οικογένεια. Εϊμαστε όλοι μαζί στο καλό και το κακό».

Για την έξοδο στην Ευρώπη:
«Η αλήθεια είναι ότι τώρα θέλουμε να πανηγυρίσουμε. Ήρθε η ώρα να πάμε στην οικογένειά μας και μετά θα έχουμε καιρό να δουλέψουμε και να δούμε το μέλλον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.