Δέλλας: "Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε" (video)

Ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε πως η ομάδα του κρατάει τη νίκη και συνεχίζει.
04/09/2018 • 01:50
O Tραϊανός Δέλλας.
  • shares
Ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε πως η ομάδα του κρατάει τη νίκη και συνεχίζει. 

Αναλυτικά:

Σήμερα παίζαμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας και θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη. Θα κρατήσω λίγα πράγματα. Ημασταν νευρικοί και με άγχος κάτι που φάνηκε και στο τέλος. Θα κρατήσω μόνο το αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα που έκανε καλό αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν ήταν καλή η εικόνα μας, δεν είναι η ποιότητά μας αυτή. Κρατάω όμως τη διάθεσή μας για το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τον κόσμο που τον θέλουμε κοντά μας και στις καλές και στις καλές στιγμές» τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Παναιτωλικού.

Ο Δέλλας μάλιστα αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο δημιουργικό κομμάτι, όπου η ομάδα του δεν έδειξε την παραγωγικότητα που ο ίδιος επιθυμούσε: «Περίμενα περισσότερα πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι αλλά σήμερα επικράτησε η νευρικότητα έναντι της ποιότητας. Κρατάμε το αποτέλεσμα και σιγά σιγά θα μας φύγει το άγχος ώστε να βλέπουμε καλύτερα πράγματα στο τερέν και εμείς και ο κόσμος. Εχουμε ποιοτικούς παίκτες και μέσα από το καλό παιχνίδι θέλουμε να έρχονται και οι τρεις βαθμοί. Είναι λογικό το άγχος, είμαστε στις πρώτες αγωνιστικές και οι ομάδες κυνηγάνε τους βαθμούς. Η διακοπή θα μας δώσει τη δυνατότητα να δουλέψουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/07/2019 • 07:45

Ματς για γκολ σε Μπακού, Σκόπια και νησιά Φερόε

Περισσότερο αξίζει απόψε στα προκριματικά του Europa League να δούμε τα παιχνίδια όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή και σαφώς μπορεί να μετρήσει η έδρα, η αγωνιστική ετοιμότητα και η εμπειρία. Τις μικρές εκπλήξεις ας τις ψάξουμε εκεί όπου η πρόκριση έχει κριθεί!