Μπάσα: " Ακόμα ενδιαφέρεται ο Άρης για Μάβραϊ"

Σε αλβανική ιστοσελίδα μίλησε ο Μίτζεν Μπάσα για την παρουσία του στον Άρη και αποκάλυψε πως συνεχίζονται οι συζητήσεις των "Κίτρινων" με τον Μάβραϊ.
03/09/2018 • 20:18
Μπάσα, Άρης
  • shares
Σε αλβανική ιστοσελίδα μίλησε ο Μίτζεν Μπάσα για την παρουσία του στον Άρη. Ο ποδοσφαιριστής των "Κίτρινων" τόνισε ότι επέλεξε την ομάδα της Θεσσαλονίκης για να διατηρήσει τη θέση του στην Εθνική του ομάδα και αποκάλυψε πως συνεχίζονται οι συζητήσεις του Άρη με τον Μάβραϊ.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Μιτζέν Μπάσα:

Για την επιλογή του Άρη: 

«Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες αλλά θα ρίσκαρα να χάσω την θέση μου από την εθνική ομάδα. Ο στόχος μου είναι να κρατήσω ψηλά τη χώρα μου, όσο το δυνατόν περισσότερο στα χρόνια που αγωνίζομαι. Επέλεξα τον Άρη για να είμαι κοντά στην Εθνική ομάδα».


Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί μαζί με τον Μάβραϊ στον Άρη:

«Εξαρτάται από το αν θα συμφωνήσουν οι δύο πλευρές. Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από την πλευρά της ομάδας αλλά και του παίκτη».

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, 20:30

Live
20/09/2018 • 10:03

Με τακτική προσέγγιση και θράσος μπορούν απόψε ο ΠΑΟΚ κι ο Ολυμπιακός

Πολλά τα ενδιαφέροντα ματς σε αυτή την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να "πονέσει" την Τσέλσι. Mε προσοχή στην άμυνα μπορεί κι ο Ολυμπιακός να τα καταφέρει. Ματς για γκολ σε Ρώμη, Μασσαλία και Γλασκόβη

19/09/2018 • 10:52