Μπάσα: " Ακόμα ενδιαφέρεται ο Άρης για Μάβραϊ"

Σε αλβανική ιστοσελίδα μίλησε ο Μίτζεν Μπάσα για την παρουσία του στον Άρη και αποκάλυψε πως συνεχίζονται οι συζητήσεις των "Κίτρινων" με τον Μάβραϊ.
03/09/2018 • 20:18
Μπάσα, Άρης
  • shares
Σε αλβανική ιστοσελίδα μίλησε ο Μίτζεν Μπάσα για την παρουσία του στον Άρη. Ο ποδοσφαιριστής των "Κίτρινων" τόνισε ότι επέλεξε την ομάδα της Θεσσαλονίκης για να διατηρήσει τη θέση του στην Εθνική του ομάδα και αποκάλυψε πως συνεχίζονται οι συζητήσεις του Άρη με τον Μάβραϊ.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Μιτζέν Μπάσα:

Για την επιλογή του Άρη: 

«Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες αλλά θα ρίσκαρα να χάσω την θέση μου από την εθνική ομάδα. Ο στόχος μου είναι να κρατήσω ψηλά τη χώρα μου, όσο το δυνατόν περισσότερο στα χρόνια που αγωνίζομαι. Επέλεξα τον Άρη για να είμαι κοντά στην Εθνική ομάδα».


Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί μαζί με τον Μάβραϊ στον Άρη:

«Εξαρτάται από το αν θα συμφωνήσουν οι δύο πλευρές. Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από την πλευρά της ομάδας αλλά και του παίκτη».

Γράψτε το σχόλιο σας...
26/03/2019 • 08:08

Ο ανταγωνισμός μπορεί να φέρει ανατροπές σε Βοσνία, Νορβηγία και Σκωτία

Το προβάδισμα της έδρας σε Βοσνίας και Νορβηγία δεν σημαίνει πως θα φέρει τόσο εύκολα το αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους. Καλές ιδέες παραγωγικότητας παίρνουμε απόψε από τα δύο ματς της Σκωτσέζικης Τσάμπιονσιπ