Υπογράφει ο Τόνσο και ανακοινώνεται

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Μάρτιν Τόνσο στον Αστέρας Τρίπολης, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας και να ανακοινώνεται από τη διοίκηση.
03/09/2018 • 10:32
Ο Μάρτιν Τόνσο
  • shares
Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Μάρτιν Τόνσο στον Αστέρας Τρίπολης, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας και να ανακοινώνεται από τη διοίκηση. Ο 29χρονος παίκτης είχε αποχωρήσει στο τέλος της περσινής σεζόν από τους Αρκάδες, λόγω της μείωσης των αποδοχών που του είχαν προτείνει οι διοικούντες της ομάδας.

Ο Τόνσο αναζήτησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα για ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας, χωρίς όμως να βρει κάτι που να τον ικανοποίησε. Οι Αρκάδες από την πλευρά τους έψαχναν για έναν μεσοεπιθετικό και δεν είχαν εγκαταλείψει τις προσπάθειες για την παραμονή του παίκτης στο έμψυχο δυναμικό τους, ακόμα και όταν αυτός αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι. 

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης

Σάββατο 30 Μαρτίου, 19:30

Live
25/03/2019 • 07:11

Προκλήσεις διαφορετικής οπτικής για τα "μεγαθήρια"!

Γαλλία, Αγγλία και Πορτογαλία, παίζουν απόψε κόντρα σε αντιπάλους με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά και διάθεση να ψάξουν το κάτι παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση ας έχουμε κατά νου την καλή κατάσταση των Σέρβων.