Σε δύσκολη θέση ο Τεννές

Βαρύ φέρεται να είναι το κλίμα στις τάξεις της διοίκησης της Λαμίας για τον Μπάμπη Τεννέ, μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος.
03/09/2018 • 09:44
Ο Μπάμπης Τεννές
  • shares
Βαρύ φέρεται να είναι το κλίμα στις τάξεις της διοίκησης της Λαμίας για τον Μπάμπη Τεννέ, μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι δυο ήττες από Άρη και Παναθηναϊκό φαίνεται πως έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Έλληνα τεχνικό και σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της ομάδας σκέφτονται το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Μάκης Χάβος και Γιώργος Παράσχος είναι οι δυο βασικοί υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, την ίδια στιγμή που ο Τεννές από την πλευρά του είναι αποφασισμένος να δουλέψει στη διακοπή του πρωταθλήματος, για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του. Αν τελικά αποφασιστεί η παραμονή του Έλληνα τεχνικού, τότε ο αγώνας με τον Ατρόμητο για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα είναι καθοριστικός για το μέλλον του. 

Γράψτε το σχόλιο σας...

Πανιώνιος - Λαμία

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, 19:30

Live
loading the player...
15/11/2018 • 08:00

Με κίνητρο στα δύσκολα η "γαλανόλευκη". Ματς για γκολ σε Κροατία, Αγγλία

Η Ελλάδa και η Αυστρία θέλουν τη νίκη και με βάση το κίνητρό τους μπορούν να τα καταφέρουν. Ματς για γκολ περιμένουμε στο Βέλγιο, στην Κροατία και στην φιλικά αναμέτρηση της Αγγλίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες

14/11/2018 • 10:51