Προσπάθησε για Αθανασιάδη ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός φέρεται να προσπάθησε να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
02/09/2018 • 10:00
Ο Στέφανος Αθανασιάδης
  • shares
Ο Παναιτωλικός φέρεται να προσπάθησε να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώην επιθετικός της Μακάμπι Χάιφα, είχε επαφές με τους ιθύνοντες της ομάδας, όμως οι δυο πλευρές δεν κατάφεραν να βρουν τη «χρυσή τομή» στον οικονομικό τομέα. 

Η διοίκηση του Παναιτωλικού θα τσεκάρει την αγορά των ελεύθερων παικτών, μήπως βρεθεί κάτι εξαιρετικό, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, να μη γίνει τελικά κάποια άλλη μετεγγραφή. Ο Τραϊανός Δέλλας θέλει να αποκτηθεί κάποιος παίκτης, μόνο αν είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά για την ομάδα του.   

Γράψτε το σχόλιο σας...
24/09/2018 • 08:08

Το γόητρο δίνει ρυθμό απόψε στο Γκέτεμποργκ

H Χάκεν και η Γκέτεμποργκ δεν διεκδικούν κάτι έτσι όπως απέχουν από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τους όμως από μόνο του το τοπικό ντέρμπι διαθέτει τα στοιχεία για την προοπτική μιας θεαματικής εικόνας.

19/09/2018 • 10:52