Ουζουνίδης: "Έγινε μεγάλη προσπάθεια και δόθηκαν μεγάλα ποσά για παίκτες" (video)

02/09/2018 • 00:13
Ουζουνίδης
  • shares
Αναφορά στις μεταγραφές και τις αντιδράσεις του κόσμου, έκανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας για το ματς στην Τρίπολη και την αρνητική παράδοση που είχε η ΑΕΚ, πως ήταν θέμα εγωισμού. "Όταν θα μου δοθεί εμένα τέτοιο πέναλτι δεν θα πανηγυρίσω" είπε χαρακτηριστικά ο Σάββας Παντελίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ουζουνίδη:

«Eίχα ακούσει για την παράδοση και είπα στα παιδιά ότι δεν μπορεί, πλάκα θα είναι. Δε γίνεται ομάδες σαν την ΑΕΚ να έχουν τέτοια παράδοση. Τους είπα ότι έπρεπε να βγάλουν εγωισμό μέσα στο γήπεδο όπως και έγινε. Στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέραμε. Για μένα ο Αστέρας είναι μετά τις μεγάλες ομάδες η καλύτερη στην Ελλάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο το μυαλό μας πήγε περισσότερο στο να το κρατήσουμε. Παρόλα αυτά δεν κινδυνεύσαμε αν εξαιρέσεις την τελευταία φάση μετά από ένα λάθος. Εμένα με νοιάζει να κυριαρχούμε πάντως με τη μπάλα και να μη χάνουμε τη συγκέντρωσή μας. Σημασία έχει πάντως ότι τελειώσαμε μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο διάστημα που έχουμε μπροστά μας πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερα».

Για μεταγραφές: «Η συζήτηση που είχαμε κάνει με τη διοίκηση ήταν ξεκάθαρη. Θέλαμε να βρούμε καλούς παίκτες με εμπειρία στην Ευρώπη για να τους προσθέσουμε στο ρόστερ. Ότι κι αν λέγεται, εγώ είδα ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια και δόθηκαν μεγάλα ποσά για να έρθουν παίκτες. Το γκρουπ για μένα είναι το πιο σημαντικό. Από τη στιγμή που δεν προχώρησαν οι συζητήσεις με αυτούς που θέλαμε, πρέπει να δώσουμε σεβασμό στην ομάδα που κάνει μεγάλη προσπάθεια και μακάρι να βρεθούν κάποιοι παίκτες στο διάστημα που απομένει για να έρθουν και να μας βοηθήσουν».

Ο Σάββας Παντελίδης, είπε μεταξύ άλλων: 

«Όταν θα μου δοθεί εμένα τέτοιο πέναλτι δεν θα πανηγυρίσω. Να το θυμηθείτε αυτό που λέω τώρα. Αλήθεια, εμείς θα το παίρναμε αυτό το πέναλτι που πήρε η ΑΕΚ;

Στο πρώτο μέρος δεν είμαστε καθόλου καλοί. Μέτριοι, φοβισμένοι και με λάθη. Μετά διορθώσαμε κάποια πράγματα, χωρίς, ωστόσο να είμαστε όπως είμαστε στα περσινά παιχνίδια.

«Πρέπει να βελτιωθούμε μεσοεπιθετικά. Κάποιοι πρέπει να πατήσουν στη γη».

Για το αν το παιχνίδι το αντιμετώπισε από πλευράς τακτικής σωστά: «Τακτικά, λάθος εγώ δεν έκανα. Τα λάθη ήταν ατομικά».
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/07/2019 • 07:45

Ματς για γκολ σε Μπακού, Σκόπια και νησιά Φερόε

Περισσότερο αξίζει απόψε στα προκριματικά του Europa League να δούμε τα παιχνίδια όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή και σαφώς μπορεί να μετρήσει η έδρα, η αγωνιστική ετοιμότητα και η εμπειρία. Τις μικρές εκπλήξεις ας τις ψάξουμε εκεί όπου η πρόκριση έχει κριθεί!