Κλοπ: «Έδειξαν ότι νοιάζονται οι ιδιοκτήτες»

Ο Γιούργκεν Κλοπ εγκωμίασε την απόφαση των ιδιοκτητών της Λίβερπουλ να «παγώσουν» τις τιμές των εισιτηρίων στο «Άνφιλντ» μετά την αντίδραση των φιλάθλων.

Ο Γιούργκεν Κλοπ εγκωμίασε την απόφαση των ιδιοκτητών της Λίβερπουλ να  «παγώσουν» τις τιμές των εισιτηρίων στο «Άνφιλντ» μετά την αντίδραση των φιλάθλων.

Περίπου 10.000 οπαδοί αποχώρησαν στο 77′ του τελευταίου εντός έδρας αγώνα με τη Σάντερλαντ, αντιδρώντας έτσι στην απόφαση της FSG να αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων. Θορυβημένοι όμως οι Αμερικανοί, λίγες μέρες μετά εγκατέλειψαν το εν λόγω σχέδιο και ο Γερμανός τόνισε σε δηλώσεις του πως αυτό δείχνει ότι νοιάζονται για την άποψη των φιλάθλων.

«Από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ γνωρίζω ότι νοιάζονται για τη σχέση τους με τον κόσμο. Στον κόσμο του ποδοσφαίρου, μερικές φορές είναι δύσκολο να είσαι ιδιοκτήτης και να αποδεικνύεις ότι ενδιαφέρεσαι. Όμως εγώ το ξέρω εδώ και 4.5 μήνες. Γνωρίζω προσωπικά τους ιδιοκτήτες, νοιάζονται πολύ για το κλαμπ και τα συμφέροντα των φιλάθλων. Η αντίδρασή τους ήταν ένα καλό σημάδι και ελπίζω ότι αποδεικνύει πως έχουν αληθινό ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα στον σύλλογο», είπε ο Κλοπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.