Ράμος: «Πίεσε τον διαιτητή ο Μέσι»

Ο Σέρχιο Ράμος τόνισε πως ο Λιονέλ Μέσι πίεσε αρκετά τον διαιτητή της αναμέτρησης, Ερνάντεθ Ερνάντεθ, κάτι που όπως υποστηρίζει επηρέασε τις αποφάσεις του.

Ο Σέρχιο Ράμος τόνισε πως ο Λιονέλ Μέσι πίεσε αρκετά τον διαιτητή της αναμέτρησης, Ερνάντεθ Ερνάντεθ, κάτι που όπως υποστηρίζει επηρέασε τις αποφάσεις του. Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τις αποφάσεις του Ισπανού διαιτητή, τονίζοντας πως η ομάδα του αδικήθηκε.

Αρχικά, ο Ράμος δήλωσε: «Ο Μέσι άσκησε πίεση στον διαιτητή στα αποδυτήρια. Δεν ξέρω αν υπήρχαν κάμερες για να το καταγράψουν και δεν ξέρω αν η απόδοση του διαιτητή θα ήταν ίδια στο δεύτερο ημίχρονο, αν δεν υπήρχαν αυτές οι διαμαρτυρίες από την Μπαρτσελόνα στο τέλος του πρώτου μέρους».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός αμυντικός υπογράμμισε: «Κάναμε μια καλή εμφάνιση και δείξαμε πως θέλαμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Θα θέλαμε να σταματήσουμε το αήττητο της Μπαρτσελόνα, αλλά πήραμε την ισοπαλία. Τώρα το θέμα είναι να προετοιμαστούμε για τον τελικό του Champions League».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.