ΠΑΕ ΑΕΚ: «Σεβασμός στους κανόνες φίλαθλης συμπεριφοράς»

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της προειδοποιεί τους φιλάθλους της που θα δώσουν το παρών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να επιδείξουν άψογη συμπεριφορά.

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της προειδοποιεί τους φιλάθλους της που θα δώσουν το παρών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να επιδείξουν άψογη συμπεριφορά.

Αναλυτικά:

«Έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαφύλαξη της τάξης στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ ΠΑΕ καλεί τους φιλάθλους της να δώσουν το παρών στο Ολυμπιακό Στάδιο για να ενισχύσουν την ομάδα μας τηρώντας απαρέγκλιτα τους κανόνες της φίλαθλης συμπεριφοράς και σεβόμενοι απόλυτα τον εξαιρετικά αυστηρό κανονισμό, που τιμωρεί ακόμα και τη μικρότερη παρεκτροπή. 

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου, που αναμένεται αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο, η ΑΕΚ ΠΑΕ παρακαλά τους φιλάθλους της για την όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη προσέλευση στο γήπεδο για την αποφυγή της ταλαιπωρίας του κόσμου, λόγω των αυστηρών προληπτικών μέτρων και ενημερώνει πως οι θύρες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν από τις πέντε το απόγευμα. 

Για όσους δεν έχουν ακόμα προμηθευτεί το εισιτήριό τους για το αυριανό παιχνίδι, ενημερώνουμε ότι αύριο Σάββατο, ημέρα του αγώνα, εκτός από την ηλεκτρονική πώληση μέσω του aekfc.gr, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:
-σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
-Λ. Κύμης από τις 15:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
-εκδοτήριο μπάσκετ από τις 15:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
-εκδοτήριο θύρας 12 από τις 15:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Και επειδή η ΑΕΚ είναι μία, ενιαία και αδιαίρετη, η ερασιτεχνική αλλά και η ΑΕΚ ΠΑΕ ενημερώνουν τους φίλους της ομάδας ότι στον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ θα δίδονται κουπόνια του ενός ευρώ για την οικονομική ενίσχυση των τμημάτων της ερασιτεχνικής. Οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να τα προμηθεύονται από όλες τις θύρες του γηπέδου. Η ενίσχυση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ θεωρείται καθοριστική για την βιωσιμότητα των τμημάτων του συλλόγου. Η δύναμη της ΑΕΚ ήταν και παραμένει ο κόσμος της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.