Σιώπης: "Θα δώσω και την ψυχή μου" (video)

Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του Άρη παραχώρησε ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα και τους φιλάθλους της, αλλά στους στόχους για τη νέα σεζόν.
30/08/2018 • 17:18
Σιώπης: "Θα δώσω και την ψυχή μου"
  • shares
Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του Άρη παραχώρησε ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα και τους φιλάθλους της, αλλά στους στόχους για τη νέα σεζόν.

«Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Βρίσκομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης. Υπήρχε μια καθυστέρηση δύο μηνών, αλλά θα σας πω τι με έκανε να έρθω στην ομάδα. Πρώτα απ’ όλα ότι με πίστεψαν οι άνθρωποι της ομάδας και αυτούς τους δύο μήνες με διεκδικούσαν και αυτός ο μαγικός κόσμος που έχει. Θα ήθελα να πω στον κόσμο αν γίνεται να τους δούμε να γεμίζουν το γήπεδο την Κυριακή».

Για το νέο πρότζεκτ του Άρη και το αν είναι έτοιμος να αναλάβει το κομμάτι των ευθυνών που του αναλογούν: «Είμαι πανέτοιμος, θα δουλέψω σκληρά. Η υπόσχεση που μπορώ να δώσω στον κόσμο είναι ότι θα δώσω και την ψυχή μου για την ομάδα».

Για τους στόχους του με τον Άρη: «Οι φιλοδοξίες μου δεν θα τις έλεγα ταπεινές γιατί κοιτάζω πολύ ψηλά. Το ίδιο κοιτάζει και η ομάδα. Ένα ακόμα κίνητρο που μου έδωσε η ομάδα ήταν και οι στόχοι που έχει θέσει. Θέλω να πάμε τον Άρη όσο ψηλότερα γίνεται». 

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από τον Σιώπη: «Να περιμένει πως θα τα δίνω όλα μέσα στον αγώνα. Σύμφωνα με αυτά που θέλει ο προπονητής. Να κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν ομαδικά και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά». 

Για το που φτάνουν οι στόχοι του με τον Άρη τη νέα χρονιά: «Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Θέλω να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Γιατί όχι και σε έναν τίτλο».

Για τον ενθουσιασμό που τον υποδέχθηκε ο κόσμος του Άρη: «Νιώθω ότι δεν ήμουν στην οικογένεια του Άρη και πριν καν έρθω μπήκα. Μου δίνει τεράστια ώθηση να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά. Αν με πιστεύει η ομάδα τότε δίνω και την ψυχή μου γι’ αυτήν. Αυτό έχω βιώσει ως τώρα και ακόμα δεν έχω βγει στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω πολύ να παίξω γι’ αυτή την ομάδα. Θα δώσω και την ψυχή μου». 

Για τη δύναμη του κόσμου του Άρη: «Για την ομάδα και σε τέτοιες δύσκολες χρονιές όπως είναι και η φετινή ο κόσμος θα είναι ο 12ος παίκτης και θα τον χρειαστούμε δίπλα μας. Ο πρόεδρος έχει κάνει τα πάντα για να πάει ψηλά η ομάδα. Είναι μεγάλη η ομάδα και τρέφεται από τίτλους. Τους θέλουμε δίπλα μας για να κάνουμε πραγματικότητα όλα τα όνειρα». 

Για την εικόνα που έχει για τον Άρη: «Η ομάδα έχει ένα πολύ καλό υλικό και έναν πολύ καλό προπονητή. Βήμα-βήμα, επειδή είναι καινούργιοι παίκτες της λείπει η ομοιογένεια, αλλά θα έρθει και αυτή. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Άρη σε μια ποιοτική ομάδα. Θα βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας για να φτάσει η ομάδα εκεί που πρέπει». Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
18/06/2019 • 07:03

Ματς υπομονής στη Βραζιλία. Ρυθμός για γκολ σε Ρέϊκιαβικ, Ελσίνκι

Παιχνίδια τακτικής περιμένουμε αργά απόψε στο Κόπα Αμέρικα όπου Βραζιλία - κυρίως - και Περού έχουν προβάδισμα. Οι ισορροπίες θα έχουν εγκράτεια αλλά και πιθανές αυξομειώσεις στο ρυθμό των αγώνων του Ρέϊκιαβικ και του Ελσίνκι.