«Χάλκινος» ο Γιώργος Κελεσίδης στο δίζυγο, στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα του Μαρόκου

Λάμψη μεταλλίου είχε το φινάλε της 17ης Παγκόσμιας Γυμνασιάδας για τους Έλληνες πρωταθλητές της ενόργανης γυμναστικής, καθώς ο Γιώργος Κελεσίδης κατέκτησε την 3η θέση στο δίζυγο των αγοριών.

Λάμψη μεταλλίου είχε το φινάλε της 17ης Παγκόσμιας Γυμνασιάδας για τους Έλληνες πρωταθλητές της ενόργανης γυμναστικής, καθώς ο Γιώργος Κελεσίδης κατέκτησε την 3η θέση στο δίζυγο των αγοριών.
 
Ο νεαρός Θρακιώτης πρωταθλητής ανέβηκε στο βάθρο των νικητών στη διοργάνωση του Μαρακές, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο στο δίζυγο με 12,950 βαθμούς, ενώ ήταν παρών και στον τελικό του πλάγιου ίππου, όπου κατέλαβε την 7η θέση με 10,050 βαθμούς.
 
Ελληνική εκπροσώπηση υπήρχε και στους τελικούς οργάνων των κοριτσιών, με τη 16χρονη Εβελίνα Μάγια να κατακτά την 6η θέση στις ασκήσεις εδάφους με 12,400 βαθμούς, αν και η εμφάνισή της άξιζε κάτι ακόμα μεγαλύτερο.
 
Εκ μέρους ολόκληρης της ελληνικής αποστολής, ο προπονητής της ενόργανης αγοριών Αβραάμ Σαπρανίδης έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της ελληνικής ομάδας για την προσπάθειά τους.
 
Η Παγκόσμια Γυμνασιάδα πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί το παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα των κυριότερων ατομικών αθλημάτων, στα οποία περιλαμβάνεται η ενόργανη και η ρυθμική γυμναστική, αλλά και η αεροβική. Στη φετινή διοργάνωση, στο Μαρόκο, εκπροσωπήθηκαν συνολικά 58 χώρες σε 18 διαφορετικά αθλήματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.