Συμβουλές μαρκαρίσματος του Τζέιμς

Ο Κόμπι Μπράιαντ έδωσε συμβουλές για το πώς θα μαρκαριστεί καλύτερα ο Λεμπρόν Τζέιμς, τον οποίο αποθέωσε για τις έως τώρα εμφανίσεις του στα play off του ΝΒΑ.

Ο Κόμπι Μπράιαντ έδωσε συμβουλές για το πώς θα μαρκαριστεί καλύτερα ο Λεμπρόν Τζέιμς, τον οποίο αποθέωσε για τις έως τώρα εμφανίσεις του στα play off του ΝΒΑ. Ο παλαίμαχος παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς τόνισε πως δεν πρέπει να επιτραπεί στον παίκτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς να κάνει κίνηση προς τα αριστερά, πριν τα μεγάλα σουτ που επιχειρεί.

Αρχικά, ο Μπράιαντ δήλωσε: «Νομίζω ότι ο ρυθμός που παίζει είναι το βασικό. Είναι ικανός να ελέγξει τον ρυθμό ενός αγώνα. Ειδικά οι αγώνες στα play off, βασίζονται στις αλλαγές του μομέντουμ και αυτό που ξέρει να κάνει καλά φέτος, είναι να ελέγχει το μομέντουμ. Είναι πολύ δύσκολο και γι’ αυτό έχει κυριαρχήσει στη postseason. Ο τρόπος που χρησιμοποιείται πλέον είναι διαφορετικός από τον τρόπο του παρελθόντος. Καταλαβαίνει περισσότερο από ποτέ πως η εξοικονόμηση ενέργειας  είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Τον βλέπεις πως λειτουργεί στις γωνίες, στη γραμμή των βολών. Εξελίσσεται συνεχώς. Δεν τα είχε αυτά όταν ξεκίνησε στο ΝΒΑ». 

Σχετικά με το μαρκάρισμα του Τζέιμς, ο «black mamba» δήλωσε: «Πρέπει να τον αποτρέψεις από το να πάει αριστερά. Κάθε μεγάλο σουτ που έχει βάλει έχει γίνει μετά από κίνηση προς τα αριστερά. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως πάει αριστερά και μπορεί να εκτελεί αυτά τα σουτ. Το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να μην τον αφήσω να πάει αριστερά. Όλα αυτά τα σουτ έρχονται είτε από τα δεξιά στο ποστ ή μετά από αριστερή ντρίμπλα. Αν τον μάρκαρα, θα έκανα αυτό και θα τον ανάγκαζα να δοκιμάσει άλλες κινήσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.