Εκκίνηση από το Παλαιό Φάληρο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Jet Ski

Όλα είναι έτοιμα για την εκκίνηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τζετ Σκι 2018.

Όλα είναι έτοιμα για την εκκίνηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τζετ Σκι 2018. Εκκίνηση που θα δοθεί το Σαββατοκύριακο (12-13 Μαΐου 2018), από ένα πραγματικά εντυπωσιακό και πανέμορφο μέρος, από τα ωραιότερα σημεία της Αττικής, όπως είναι η τοποθεσία Μπάτης στο Παλαιό Φάληρο.
 
Ξεκινάει λοιπόν ένα διαφορετικό Πρωτάθλημα που θα «ταξιδέψει» σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας εντυπωσιακό και συναρπαστικό θέαμα από τους κορυφαίους οδηγούς του αθλήματος και από πραγματικά πολύ δυνατά τζετ σκι πολλών – πολλών κυβικών και στις πέντε κατηγορίες Open, Stock, Novice, N/A, Pro Ski.  

«Η φετινή είναι μια ιδιαίτερα δυνατή διοργάνωση μιας και οι συμμετέχοντες οδηγοί παρουσιάζονται ισχυροί με αποτέλεσμα όλα να είναι ανοιχτά ως προς την διεκδίκηση των τίτλων στις πέντε κατηγορίες. Εμείς θέλουμε να διοργανώσουμε τους καλύτερους αγώνες των τελευταίων ετών και θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Αλυτάρχης του πρωταθλήματος και πρωταθλητής μέχρι πέρυσι Χρήστος Καραγιαννόπουλος. 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της διοργανώτριας Ελληνικής Λέσχης Ταχυπλοΐας (ΕΛΤ) Παύλος Χριστόπουλος συμπλήρωσε: «Ξεκινάει μια ιδιαίτερα ελπιδοφόρα χρονιά για το άθλημά μας. Οι οδηγοί θέλουν ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα. Κι αυτό θέλουμε να τους προσφέρουμε. Το ξεκίνημα είναι ιδανικό, μιας και θα γίνει από ένα πανέμορφο σημείο όπως είναι το Παλαιό Φάληρο, Ο Δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης έδειξε από την αρχή το πόσο κοντά είναι στον αθλητισμό και από την πλευρά μας τον ευχαριστούμε που μας φιλοξενεί».

Το Σάββατο (12 Μαΐου) οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 16:00 και θα τελειώσουν στις 20:00, ενώ την Κυριακή (13 Μαΐου) θα ξεκινήσουν στις 12:00 το μεσημέρι και ολοκληρωθούν στις 16:00 με τις απονομές στους νικητές και των δύο ημερών. 

Η Συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη (10 Μαΐου 2018) και ώρα 12:00, στο Πολιτιστικό Κέντρου Φλοίσβου, στο Παλαιό Φάληρο (Λεωφ. Ποσειδώνος 25).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.