Βέλγοι και Βρετανοί κατάσκοποι στο ΟΑΚΑ

Άνθρωπος της Άντερλεχτ αναμένεται να βρεθεί στα επίσημα του ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Άνθρωπος της Άντερλεχτ αναμένεται να βρεθεί στα επίσημα του ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Οι Βέλγοι θέλουν να σχηματίσουν ολοκληρωμένη άποψη για την αγωνιστική κατάσταση των «ερυθρολεύκων», εν όψει της επικείμενης αναμέτρησης των δυο ομάδων για τη φάση των «32» του Europa League. Η βελγική ομάδα είχε «κατασκοπεύει» τους Πειραιώτες και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Παράλληλα, στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και σκάουτερ των Γκενκ, Μπριζ και Σταντάρ Λιέγης. Επίσης, την αναμέτρηση θα παρακολουθήσουν και ορισμένοι σκάουτερ αγγλικών ομάδων, με την προσοχή τους να είναι στραμμένη κυρίως στον Κώστα Φορτούνη, αλλά και στους Ελαμπντελαουί, Κασάμι και Μαζουακού. Ήδη, έχει γίνει γνωστό, πως η Άστον Βίλα θα στείλει άνθρωπό της, για να παρακολουθήσει τον αγώνα των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.