Πιεμπονγκσάντ: “Θα δουλέψουμε για να επαναφέρουμε το brand του Παναθηναϊκού” (video)

Ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσαντ ανέλυσε στα βέλγικα ΜΜΕ τα πλάνα του για τη Μουσκρόν, ενώ αναφέρθηκε και στα σχέδια που έχει για τον Παναθηναϊκό.

Ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσαντ ανέλυσε στα βέλγικα ΜΜΕ τα πλάνα του για τη Μουσκρόν, ενώ αναφέρθηκε και στα σχέδια που έχει για τον Παναθηναϊκό.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Βέλγιο, τόνισε ότι βρίσκεται ακόμα σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Τριφυλλιού και επισήμανε ότι είναι στο μυαλό του το ενδεχόμενο συνεργασίας των Πράσινων με τη Μουσκρόν. 


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παϊρόζ Πιεμπονγκσαντ:  


Για τη Μουσκρόν:
«Το βελγικό πρωτάθλημα είναι στις πρώτες θέσεις της κατάταξης στην βαθμολογία της FIFA και υπάρχει μεγάλη προοπτική για τους ποδοσφαιριστές. Είναι απαραίτητο για την Μουσκρόν αλλά και Βέλγιο να αυξήσουν την ποιότητα της διοργάνωσης με το να διατηρούν τους ποδοσφαιριστές. Κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον πρέπει η ομάδα να μάχεται για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα η Ασία είναι πολύ ισχυρή, οι χορηγοί έρχονται από την εκεί αγορά και θα είμαστε σε θέση να έχουμε επαφές με την Ασία για να αυξήσουμε το μπάτζετ μας και αυτό θα φέρει αύξηση του ανταγωνισμού αλλά και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων».


Για το μπάτζετ της Μουσκρόν:
“Όταν επένδυσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Λέστερ, δημιούργησα μεταπωλητική αξία. Θα κάνω την δουλειά μου για να καθορίσω τι χρειάζεται ο σύλλογος να επενδυθεί για να αναπτυχθεί.Δεν θα δώσω ακριβή στοιχεία ακόμα, αλλά θα επενδύσουμε στην πρώτη ομάδα αλλά και στις Ακαδημίες. Πρέπει να αναπτύξουμε στην Futurospor, να επενδύσουμε στην Ακαδημία για νεαρούς ποδοσφαιριστές από την περιοχή αλλά και για νεαρούς ξένους”.


Για τους στόχους της Μουσκρόν ενόψει της νέας σεζόν:
“Θα προσδώσουμε ποιότητα στην πρώτη ομάδα και όταν έρχομαι θα προσπαθώ να παρακολουθώ όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται στην έδρα μας”.


Για τον Παναθηναϊκό: “
Στην δική μου ποδοσφαιρική επενδυτική λογική, πάντα προσπαθώ να δω πως μπορούμε να δημιουργήσουμε την μεγαλύτερη δυνατή υπεραξία, ώστε να συνδέσουμε όλα τα κλαμπ μαζί. Στην Ελλάδα με θέλουν να αναλάβω την ομάδα με το επενδυτικό μου πλάνο, αλλά η συμφωνία δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Ελπίζουμε ότι το deal θα τελειώσει σε 30 ημέρες και τότε θα σας ενημερώσω με περισσότερες λεπτομέρειες. Αν πάρουμε τον Παναθηναϊκό θα δουλέψουμε για να επαναφέρουμε πάλι το brand του συλλόγου εκεί που πρέπει και να βελτιώσουμε τα οικονομικά της ομάδας. Επίσης πρέπει να κοιτάξουμε στα ταλέντα για να δούμε πως θα δημιουργήσουμε υπεραξία στο μέλλον. Έχουμε μία ακόμα ομάδα στην Αγγλία, στην οποία θέλουμε να κάνουμε ακριβώς το ίδιο πράγμα”.


Δείτε περίπου στο 23ο λεπτό, τα λεγόμενά του σχετικά με τον Παναθηναϊκό:




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.