Στέλνουν Κονέ στην ΑΕΚ οι Ιταλοί

25/08/2018 • 00:27
Ο Παναγιιώτης Κονέ
  • shares
Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες στα Ιταλικά ΜΜΕ, σχετικά με την ΑΕΚ και έναν ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει δύο φορές την φανέλα της. 

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κονέ. Οι Ιταλοί αναφέρουν πως ολοκληρώνει τη συμφωνία της αποζημίωσης του με την Ουντινέζε και χρίζουν την ΑΕΚ επόμενο σταθμό της καριέρας του. 
Αυτό βέβαια προκύπτει και από το γεγονός πως η «Ένωση» βρίσκεται σε αναζήτηση μέσου κάτι που έκανε τους Ιταλούς να συνδυάσουν το γεγονός πως ολοκληρώνεται η συνεργασία του Κονέ με την Ουντινέζε. 

Στην παρούσα φάση τουλάχιστον δεν προκύπτει κάτι συγκεκριμένο, και στην γειτονική χώρα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από άλλες ελληνικές ομάδες χωρίς ν` αναφέρουν ονόματα. 
Τις επόμενες μέρες θα δείξει αν πράγματι θα φορέσει για ακόμη μια φορά ο Παναγιώτης Κονέ τη φανέλα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.