«Η ευθύνη για την αναστάτωση βαραίνει την ΕΠΟ»

Ανακοίνωση για όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ εξέδωσε ο Απόλλων Σμύρνης και κατηγορεί την ΕΠΟ για την αναστάτωση που προκλήθηκε.
24/08/2018 • 20:48
Σήμα του Απόλλωνα Σμύρνης
  • shares
Ανακοίνωση για όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ εξέδωσε ο Απόλλων Σμύρνης και κατηγορεί την ΕΠΟ για την αναστάτωση που προκλήθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, στη σημερινή συνεδρίαση της Super League, εξέφρασε με έντονο και αποφασιστικό τρόπο, μαζί με άλλες ΠΑΕ, τις αντιρρήσεις της για την απαράδεκτη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ όσον αφορά των υποβιβασμό των ομάδων στην επόμενη κατηγορία. Μια απόφαση που προβλημάτισε έντονα σχεδόν όλες τις ομάδες ενώ για εμάς αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι υπερψηφίστηκε ακόμα και από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αθηνών, στην οποία ανήκει και η ομάδα μας.

Θεωρούμε ότι η ευθύνη για την αναστάτωση που προκλήθηκε ανήκει αποκλειστικά στην ΕΠΟ και στηρίξαμε με την ψήφο μας την απόφαση που εν τέλει βγήκε ομόφωνα στο Δ.Σ. της Super League, το πρωτάθλημα ξεκινήσει κανονικά αύριο Σάββατο 25 Αυγούστου, σύμφωνα με την Προκήρυξη που υποβλήθηκε στην ΕΠΟ καθώς και την απόφαση για προσφυγή στα αρμόδια θεσμικά όργανα, για να ανατραπεί η απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ». 
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης

Σάββατο 26 Ιανουαρίου, 17:15

Live
24/01/2019 • 08:22

Ανοιχτά μέτωπα σε Βαρκελώνη, Λονδίνο, Αμιάν και Άμστερνταμ

Με περισσότερα κίνητρα παίζουν απόψε ο Άγιαξ και η Εσπανιόλ σε ματς κυπέλλου απέναντι σε ομάδες από τις οποίες έπαθαν ζημιές στα αντίστοιχα ματς πρωταθλήματος. Ανταγωνιστική αναμένεται και η αναμέτρηση του Γαλλικού κυπέλλου στο Αμιάν