Ελπίδες για τρεις στην Πλατεία

Σημαντικές ελπίδες για να προλάβουν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, έχουν πλέον οι τρεις παίκτες του Πανιωνίου που δεν πήραν μέρος στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών.

Σημαντικές ελπίδες για να προλάβουν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, έχουν πλέον οι τρεις παίκτες του Πανιωνίου που δεν πήραν μέρος στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών. Ο λόγος για τους Σάμαρη, Πετκάκη, Αυλωνίτη, οι οποίοι την Τετάρτη ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και πλέον την Πέμπτη ίσως και να προλάβουν να τεθούν στη διάθεση του Απόστολου Μάντζιου.

Από κει και πέρα, σε διοικητικό επίπεδο, οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να βρουν πλέον την άκρη και με τον Ουέλιγκτον Μπαρόνι και τις απαιτήσεις της Παρανά για “τροφεία”. Ο Πανιώνιος επιμένει πως είχε αποκτήσει τον παίκτη ως δανεικό από την Εσπανιόλ, όμως κάτι τέτοιο δεν το αποδέχονται οι Βραζιλιάνοι, οι οποίοι κάνουν λόγο για αγορά του από τους “κυανέρυθρους”.

Τέλος, ο Νιάζι Κούτσι κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Φινλανδίας για το φιλικό με την Αυστρία. Ο επιθετικός του Πανιωνίου, θα ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μετά την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.