«Να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλυσε τον ΠΑΟΚ στους παίκτες του, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ πρέπει να κάνει το δικό της παιχνίδι στον τελικό.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλυσε τον ΠΑΟΚ στους παίκτες του, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ πρέπει να κάνει το δικό της παιχνίδι στον τελικό.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει προσγειώσει τους παίκτες του μετά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και χθες ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του τον αντίπαλο στον προσεχή τελικό του Κυπέλλου.

Μιλώντας στους παίκτες του, ο Χιμένεθ τόνισε ότι η Ένωση πρέπει να παρουσιαστεί απέναντι στον ΠΑΟΚ όπως στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

«Μπορεί να έχει φανεί πως ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση τελευταία, όμως εμείς δεν πρέπει να επηρεαστούμε. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας και θα πούμε και για εκείνα που πρέπει να προσέξουμε. Όμως το βασικό είναι να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Έτσι κάναμε και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια μας με τον ΠΑΟΚ και δεν πρέπει να ξεχνάτε πως δεν μας κέρδισαν! Αυτό θα γίνει και τώρα, αρκεί να παρουσιαστούμε όπως πρέπει», είπε συγκεκριμένα ο Χιμένεθ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.