Συγκινεί η προσφορά του Μπεν στους πυρόπληκτους

14/08/2018 • 02:36
Συγκινεί ο Μπεν.
  • shares
Ο Μπεν Μοχάμεντ χαρίζει τα έπιπλα του σπιτιού του στην Αθήνα σε ανθρώπους που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Aττική!

O νυν επιθετικός του Ερ. Αστέρα και πρώην των Βέροιας, Ολυμπιακού, Λεβαδειακού και Πανιώνιου, εξέφρασε την έμπρακτη συμπαράστασή του προς τους πληγέντες γράφοντας στον λογαριασμό του στο Facebook:

«Η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου και ο ελληνικός λαός είναι πάντα στην καρδιά μου. Βλέποντας τον πόνο των ανθρώπων στην Ελλάδα που έχασαν τα μέλη της οικογένειάς τους και είδαν τα σπίτια τους να καίγονται από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην Αττική, εγώ και η οικογένειά μου αποφασίσαμε να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια που γίνεται και να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη. Δωρίζουμε όλα τα έπιπλα του σπιτιού μας στην Αθήνα σε οικογένειες που έχουν χάσει τα σπίτια τους και προσπαθούν να ξαναρχίσουν από την αρχή. Παρακαλώ μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον μάνατζέρ μου (@tassos_papa) για περισσότερες λεπτομέρειες ώστε η δωρεά μας να διαδοθεί στα σωστά άτομα. Οι προσευχές και οι σκέψεις μας είναι μαζί σας».


Γράψτε το σχόλιο σας...

Πανιώνιος - Ολυμπιακός

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, 19:30

Live
24/09/2018 • 08:08

Το γόητρο δίνει ρυθμό απόψε στο Γκέτεμποργκ

H Χάκεν και η Γκέτεμποργκ δεν διεκδικούν κάτι έτσι όπως απέχουν από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τους όμως από μόνο του το τοπικό ντέρμπι διαθέτει τα στοιχεία για την προοπτική μιας θεαματικής εικόνας.

19/09/2018 • 10:52