Νέα σενάρια για το μέλλον του Ισμαέλ

Η έως τώρα εικόνα του Απόλλωνα Σμύρνης στα φιλικά προετοιμασίας προβληματίζει τυς ιθύνοντες της ομάδας, οι οποίοι φέρονται να σκέφτονται ακόμα και το ενδεχόμενο αλλαγής στην τεχνική ηγεσία.
13/08/2018 • 09:44
Ο Βαλεριέν Ισμαέλ
  • shares
Η έως τώρα εικόνα του Απόλλωνα Σμύρνης στα φιλικά προετοιμασίας προβληματίζει τυς ιθύνοντες της ομάδας, οι οποίοι φέρονται να σκέφτονται ακόμα και το ενδεχόμενο αλλαγής στην τεχνική ηγεσία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της «ελαφράς ταξιαρχίας» δεν είναι ευχαριστημένοι με τα όσα βλέπουν από την ομάδα του Βαλεριέν Ισμαέλ και δεν αποκλείεται να διακοπεί η συνεργασία τους με τον Γάλλο τεχνικό. 

Ήδη, δημοσιεύματα θέλουν τους Άγγελο Αναστασιάδη και Μάκη Χάβο να είναι τα φαβορί για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης. Την ίδια στιγμή, η διοίκηση της ομάδας έχει θέσει εκτός ομάδας του Σιατραβάνη, Κούρο, Σουλτς, Πετσόνι και Καλλέργη, ενώ ήδη παρελθόν αποτελούν οι Ταπόκο και Σάλσες. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/11/2018 • 08:08

Το κίνητρο απέναντι στο ποδοσφαιρικό γόητρο

Το παιχνίδι της Γερμανίας με την Ολλανδία έχει ενδιαφέρον μόνον για τους φιλοξενούμενους. Φαβορί είναι η Νορβηγία στην Λευκωσία όμως η Κύπρος στα τελευταία της παιχνίδια κάνει ότι μπορεί να φανεί ανταγωνιστική.

14/11/2018 • 10:51