Περιμένοντας το δάνειο και τους Άραβες

Για την εξασφάλιση δανείου ύψους πάνω από 10 εκ ευρώ κινούνται στον Παναθηναϊκό ενώ παράλληλα περιμένουν την ψήφιση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου που θα ανοίξει το δρόμο στους ξένους επενδυτές.

Για την εξασφάλιση δανείου ύψους πάνω από 10 εκ ευρώ κινούνται στον Παναθηναϊκό ενώ παράλληλα περιμένουν την ψήφιση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου που θα ανοίξει το δρόμο στους ξένους επενδυτές. Ο Αδαμάντιος Πολέμης είναι από τους μετόχους εκείνος που άρχισε επαφές με τράπεζες από το εξωτερικό για το δάνειο.

Ο ίδιος έχει δεχθεί να  μπει εγγυητής για το μισό ποσό που θα λάβει η ΠΑΕ. Προσπάθεια γίνεται ώστε να εξασφαλιστεί το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ για να λυθεί μια και καλή το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει. Στον Παναθηναϊκό χρειαζονται να έχουν την προέγκριση του δανείου στα χέρια τους μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου που πρέπιε να απολογηθούν στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA.

Aπό τη στιγμή που θα ψηφιστεί σήμερα σήμερα (15/02) το νομοσχέδιο θα μπορούν οι Σαουδάραβες που φέρεται να ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό να δραστηριοποιηθούν. Αν ο Σουλτάν Αλ Σαούντ ή το Αραβικό Fund έχουν τη διάθεση να γίνουν μεγαλομέτοχοι του Παναθηναϊκού είναι κάτι που θα φανεί πολύ άμεσα πλέον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.