Σενάρια παραμονής του Γιαννιώτα

Το ενδεχόμενο να διατηρήσει τον Γιάννη Γιαννιώτα στο έμψυχο δυναμικό του την εφετινή σεζόν φέρεται να εξετάζει τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός.
11/08/2018 • 09:36
Ο Γιάννης Γιαννιώτας
  • shares

Το ενδεχόμενο να διατηρήσει τον Γιάννη Γιαννιώτα στο έμψυχο δυναμικό του την εφετινή σεζόν φέρεται να εξετάζει τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε μια ακόμα λύση για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και αν δε βρεθεί κάτι στην ξένη αγορά, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει εσωτερική μετεγγραφή για τους Πειραιώτες. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη «κόψει» τον Φελίπε Πάρντο, ο οποίος δεν υπολογίζεται και καλείται να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Από την πλευρά του, ο Γιαννιώτας αναζητούσε τις προηγούμενες ημέρες ομάδα για να αποχωρήσει από το λιμάνι, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βρει κάτι αξιόλογο. Ενδιαφέρον για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό έχουν εκδηλώσει αρκετές ομάδες της Super League.  

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/08/2018 • 08:09

Αξίζει λόγω.. τιμής το ποντάρισμα στα γκολ

Το Ευρωπαικό σούπερ καπ είναι για άλλη μια φορά, τα τελευταία χρόνια, ένα ξεκαθάρισμα των ομάδων της Μαδρίτης. Απόψε πάντως θα δούμε πολλά από τα νέα τους στοιχεία. Πάντα υπάρχει κίνητρο και οι τιμές παραγωγικότητας αποτελούν τώρα το βασικό δέλεαρ.

09/05/2018 • 16:07