Προχωράει για μεσοεπιθετικό η Ένωση

Το πρόβλημα τραυματισμού του Λούκας Μπογέ φαίνεται πως οδηγεί την ΑΕΚ σε νέα αναζήτηση μεσοεπιθετικού, προκειμένου να καλύψει το κενό του Αργεντινού, όσο διάστημα θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων.
11/08/2018 • 09:28
Ο Λούκας Μπογέ
  • shares
Το πρόβλημα τραυματισμού του Λούκας Μπογέ φαίνεται πως οδηγεί την ΑΕΚ σε νέα αναζήτηση μεσοεπιθετικού, προκειμένου να καλύψει το κενό του Αργεντινού, όσο διάστημα θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» μελετούν ήδη ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη συγκεκριμένη θέση, προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα στην ολοκλήρωση μιας μετεγγραφής.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ήθελε να έχει τον παίκτη διαθέσιμο για τους αγώνες του επόμενου γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, καθώς ο Μπογέ θα απουσιάσει στην καλύτερη των περιπτώσεων, περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Αργεντινός αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για να αποφύγει το χειρουργείο. Αν δεν τα καταφέρει τότε η απουσία θα είναι πολύμηνη. 

Εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα αναμένονται μετά τη ρεβάνς με τη Σέλτικ στο ΟΑΚΑ, όταν και θα μελετηθούν αναλυτικότερα οι διαθέσιμες λύσεις που υπάρχουν για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η πορεία αποθεραπείας του Μπογέ, καθώς αν διαπιστωθεί πως θα γλιτώσει το νυστέρι, τότε δύσκολα θα γίνει κίνηση για την απόκτηση ποδοσφαιριστή. 

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης

Κυριακή 20 Ιανουαρίου, 19:30

Live
18/01/2019 • 07:45

Μεγάλα φαβορί απέναντι σε μικρές παγίδες!

Με κίνητρο και ποιοτική ανωτερότητα παίζουν απόψε για τη νίκη η Νόριτς, η Λιλ, η Μπεσικτάς, η Ρέϊντζερς, η Παλέρμο και η Γκενκ κόντρα σε ομάδες υποδεέστερες ποιοτικά αλλά σαφώς λιγότερο πιεσμένες ψυχολογικά