Θέλει να τελειώσει και του Γκιγιέρμε ο Ολυμπιακός

Διονύσης Στρούμπος
10/08/2018 • 12:10
Γκιγιέρμε
  • shares
Η εμφάνιση και η άνετη νίκη του Ολυμπιακού στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του με αντίπαλο τη Λουκέρνη μπορεί να ικανοποίησε άπαντες στο λιμάνι, αυτό δεν σημαίνει όμως πως άλλεξε και τον προγραμματισμό της ομάδας.
Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν πολύ καλοί απέναντοι στους Ελβετούς, όμως υπάρχει και η επόμενη μέρα και οι επόμενοι αγώνες που θα είναι πιο απαιτητικοί για την ομάδα του Μαρτίνς. 
Έτσι η διοίκηση, γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνει, "τρέχει" τις μεταγραφικές της υποθέσεις με κυριότερη αυτή του Γκιγιέρμε. 
Μπορεί το θέμα του παίκτης της Λα Κορούνια, να ατόνισε τις τελευταίες μέρες, αφού τα "φώτα" έπεσαν όπως ήταν λογικά στην πρώτη Ευρωπαϊκή μάχη του Ολυμπιακού, όμως οι άνθρωποι των Πειραιωτών που "τρέχουν" την υπόθεση δεν σταμάτησαν να δουλεύουν. 
Στον Ολυμπιακό θέλουν να τελευώσουν άμεσα και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκιγιέρμε και να προσθέσουν στη μεσαία γραμμή της ομάδας μία ακόμη εξαιρετική λύση μετά απ' αυτή του Νάτχο. 
Στην Ισπανία μάλιστα αναφέρουν πως ο Γκιγιέρμε βρίκεται πλέον πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/05/2019 • 07:20

Ώρα κρίσης με διάθεση για γκολ, σε δύο μέτωπα στην Ιταλία

Η τελέυταία αγωνιστική στην Ιταλία έχει αγωνία για μια θέση στην πρώτη 4αδα την οποία έχει αγκαλιά η Αταλάντα όπως και στα όρια της γραμμής υποβιβασμού με το αποφασιστικό ματς να γίνεται στην Τοσκάνη. Παραγωγικά ματς περιμένουμε στην Γρανάδα και την Στοκχόλμη