Κυριαζής, Σκαρβέλη και Γκούσιν σε κολεγιακούς αγώνες στις ΗΠΑ

Ο Γιάννης Κυριαζής, η Σταματία Σκαρβέλη και η Τατιάνα Γκούσιν θα συμμετάσχουν το επόμενο τριήμερο σε περιφερειακούς κολεγιακούς αγώνες στίβου στις ΗΠΑ.

Ο Γιάννης Κυριαζής, η Σταματία Σκαρβέλη και η Τατιάνα Γκούσιν θα συμμετάσχουν το επόμενο τριήμερο σε περιφερειακούς κολεγιακούς αγώνες στίβου στις ΗΠΑ. 

Στο Τενεσί θα γίνει το SEC (Νοτιοανατολική περιφέρεια), εκεί όπου θα είναι για να αγωνιστεί και η Σκαρβέλη στη σφυροβολία. Η νεαρή αθλήτρια είναι σε καλή κατάσταση και θα έχει την ευκαιρία να πετύχει το όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου. Φέτος έχει κάνει βολή στα 68,37 μέτρα, επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ της.

Ο Γιάννης Κυριαζής έχει δηλωθεί από το Πανεπιστήμιο του, προκειμένου να συμμετάσχει στον πρώτο αγώνα του στη σεζόν στον ακοντισμό, ωστόσο η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο πρωταθλητής μας προέρχεται από τραυματισμό στον προσαγωγό και θα αποφασίσει στο ζέσταμα αν είναι σε θέση να κάνει έστω και μία βολή. Σε υψηλά άλματα δείχνει να επιστρέφει σταδιακά η Τατιάνα Γκούσιν, που στον ίδιο όμιλο θα επιδιώξει να βελτιώσει το φετινό της 1,88μ. στο ύψος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.