«Αρέσει στον Μαρτίνς ο Κλέμπερ»

Νέο όνομα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού όσον αφορά την επίθεση είναι αυτό του 28χρονου Βραζιλιάνου της Εστορίλ, Κλέμπερ.

Νέο όνομα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού όσον αφορά την επίθεση είναι αυτό του 28χρονου Βραζιλιάνου της Εστορίλ, Κλέμπερ.

Ο δύο φορές διεθνής με την «σελεσάο» (πλήρες όνομα Κλέμπερ Λάουμπε Πινιέιρο), έχει συνεργαστεί με τον Πέδρο Μαρτίνς στην Μαρίτιμο το 2011 και ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει καλή άποψη γι’ αυτόν.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ατλέτικο Μινέιρο πριν έρθει στην Ευρώπη για την Μαρίτιμο, από την οποία τον απέκτησε η Πόρτο το 2011. Στους «δράκους» αγωνίστηκε για δύο χρόνια παίζοντας και στο Τσάμπιονς Λιγκ, πριν δοθεί δανεικός στην Παλμέιρας και αργότερα στην Εστορίλ. Μετά από ένα πέρασμα από την Κίνα και την Μπεϊτζίνγκ Γκουοάν, η Εστορίλ τον απέκτησε μόνιμα το 2016 και φέτος έχει πετύχει 6 γκολ με την φανέλα της πορτογαλικής ομάδας, έχοντας χάσει ένα σημαντικό κομμάτι της σεζόν λόγω τραυματισμού.

Το θετικό στην περίπτωσή του όσον αφορά τον Ολυμπιακό είναι ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ωστόσο το κασέ του είναι υψηλό λόγω βιογραφικού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.