Βελλίδης: “Μας χτύπησαν στην αντεπίθεση” (video)

Ο Μάρκος στάθηκε στο ότι όταν ο ΠΑΟΚ πήγε να αλλάξει το σύστημά του, ο Ηρακλής βρήκε τον τρόπο να σκοράρει.

Ο Μάρκος στάθηκε στο ότι όταν ο ΠΑΟΚ πήγε να αλλάξει το σύστημά του, ο Ηρακλής βρήκε τον τρόπο να σκοράρει. Μετά το τέλος του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο τερματοφύλακας του “δικέφαλου του Βορρά” μίλησε στην εκπομπή “Παίζουμε Ελλάδα”.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Έλειπαν πολλοί παίκτες, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για μια ομάδα με υψηλούς στόχους, όπως η δική μας ομάδα. Σταθήκαμε πολύ καλά, είχαμε την κατοχή της μπάλας, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις χωρίς να είμαστε απειλητικοί. Όταν πήγαμε να αλλάξουμε το σύστημά μας, έγινε μια γρήγορη αλλαγή του Ηρακλή και δεχθήκαμε το γκολ”.

Για την αλλαγή που επιχείρησε ο Τούντορ:
Ήμασταν πιο επιθετικοί, πήγε για να αλλάξει το σύστημα, συνέβη αυτό, βγήκε η φάση. Δε συννεοήθηκαν γρήγορα τα παιδιά, ήταν πολύ τυχερή και η ομάδα του Ηρακλή και βγήκε αυτή η φάση”.

Για το αν υπάρχει άγχος στον ΠΑΟΚ:
“Έχουμε πολλούς παίκτες τραυματίες και αναγκαστικές αλλαγές σε πολλά παιχνίδια, τώρα περιμένουμε επιστροφές. Σε κάθε παιχνίδι παίζει διαφορετική 11άδα, είναι δύσκολο για μια ομάδα που διεκδικεί συνέχεια τη νίκη. Βγαίνει και κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια”.

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό:
“Είναι πολύ όμορφο να αγωνίζεσαι σε τέτοια παιχνίδια, αυτά περιμένει ένας ποδοσφαιριστής. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα αν είμαστε καλοί στον αγωνιστικό χώρο, αλλά νομίζω ότι πρέπει να ζητάμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση το γκολ και τη νίκη γιατί ξέρουμε ότι έχουμε μια καλή ομάδα”.

Για το τι τους είπε ο Τούντορ:
“Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Το αποτέλεσμα δεν ήταν ικανοποιητικό, αλλά κατάλαβε ότι έγινε προσπάθεια  αλλά το αποτέλεσμα δεν ήρθε”.

Για το κλίμα που βρήκε στον ΠΑΟΚ:
“Εξαιρετικό. Τα παιδιά είναι καλοί χαρακτήρες. Δεν υπάρχει μουρμούρα και γκρίνια όπως θέλουμε κι εμείς, όλα δουλεύουν καλά και θα πάμε καλύτερα”. 

Για την ήττα:
“Σεβόμασταν τον Ηρακλή, δεν τον φοβόμασταν. Αυτή τη στιγμή δεν μας βγαίνουν φάσεις. Άτυχοι σε κάποια γκολ, άλλα ακυρώνονται ως οφσάιντ που δεν ξέρω αν είναι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.