Ντέρμπι στο Λαιμό…

Με ντέρμπι συνεχίζεται την Τετάρτη το πρωτάθλημα της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών, καθώς η Βουλιαγμένη υποδέχεται στο Λαιμό τη Χίο.

Με ντέρμπι συνεχίζεται την Τετάρτη το πρωτάθλημα της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών, καθώς η Βουλιαγμένη υποδέχεται στο Λαιμό τη Χίο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες ακολουθούν κατά πόδας τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (ο οποίος αναμένεται να έχει εύκολο έργο, υποδεχόμενος την Πέμπτη τα ταλαιπωρημένα λόγω του κλειστού κολυμβητηρίου Χανιά), αλλά ο ηττημένος της αυριανής αναμέτρησης θα απωλέσει -μάλλον οριστικά- τις ελπίδες του για την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Οι νησιώτες παραμένουν αήτττητοι στο φετινό πρωτάθλημα και θα έχουν πιθανότατα και πάλι στη σύνθεσή τους τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Από την πλευρά του, ο ΝΟΒ θέλει να διατηρήσει το απόλυτο νικών στην έδρα του και να παραμείνει «ζωντανός» στο κυνήγι της πρωτιάς, καθώς μάλιστα θα υποδεχθεί προς το τέλος της κανονικής περιόδου τον Ολυμπιακό (σε αντίθεση με τη Χίο, που θα αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους» στον Πειραιά). Να σημειωθεί ότι στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 10-10.


Στα υπόλοιπα αυριανά ματς, ο τέταρτος Πανιώνιος φιλοξενεί στη Νέα Σμύρνη το Αργοστόλι, από το οποίο είχε ηττηθεί στη Κεφαλονιά, και χρειάζεται τη νίκη για να διατηρήσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών που τον χωρίζει από τον Παναθηναϊκό. Ο τελευταίος δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα στο ΟΑΚΑ απέναντι στο ΝΟ Πατρών, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας των «πρασίνων». Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Πτολεμαϊδα το Παλαιό Φάληρο που πλέον κινδυνεύει, ενώ το Καλαμάκι θα φιλοξενήσει τον ουραγό Εθνικό, με στόχο τη δεύτερη διαδοχική νίκη, η οποία θα αναπτερώσει τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία.


Συνοπτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:


ΤΕΤΑΡΤΗ 15/2
Πτολεμαϊδας    16.30 ΠΑΟΚ-Παλ. Φάληρο (Σταυρόπουλος, Κατσαρός)
ΝΟΒ            19.00 Βουλιαγμένη-Χίος (Σταυρίδης, Βασιλείου)
Παλ. Φαλήρου   19.10 Καλαμάκι-Εθνικός (Σκαλοχωρίτης, Κουρτίδης)
ΟΑΚΑ           20.00 Παναθηναϊκός-ΝΟ Πατρών (Κωνσταντινίδης, Καζούλης)
Νέας Σμύρνης   20.30 Πανιώνιος-Αργοστόλι (Μπουδραμής, Μπιράκης)


ΠΕΜΠΤΗ 16/2
Πειραιά        20.15 Ολυμπιακός-Χανιά (Κατσώνης, Στεφανάκης)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.