Αβέβαιο το μέλλον του Πάρκερ

Ο Τόνι Πάρκερ με δηλώσεις που έκανε στο ''RMC'' άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το NBA και τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Ο Γάλλος είναι κάτοικος Τέξας τα τελευταία 17 χρόνια και πλέον στα 36 του είναι πολύ πιθανό να αλλάξει πολιτείες με πιο πιθανό προορισμό την Γαλλία.

Στρατιώτης των Σαν Αντόνιο Σπερς από το 2001 όταν και μετακόμισε στις ΗΠΑ, ο Τόνι Πάρκερ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς.

”Δεν είμαι ακόμη σίγουρος για το αν θα συνεχίσω στους Σπερς. Είμαι ανοικτός σε όλα τα ενδεχόμενα. Βρίσκομαι 17 χρόνια στην ομάδα, αλλά δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου αν αποχωρήσω. Είμαι στο 50-50. Πάντως, δεν μπορώ να δω ακόμη τον εαυτό μου μακριά από τα παρκέ.”

Ο Γάλλος που διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του και έχει πανηγυρίσει τέσσερα πρωταθλήματα στο NBA (2003, 2005, 2007, 2014). Φέτος ήταν μια περίεργη και δύσκολη χρονιά στο Σαν Αντόνιο που επηρέασε την πορεία της ομάδας. Τα σπηρούνια δεν έιχαν το μεγάλο τους αστέρι Καουάϊ Λέοναρντ καθώς ήταν τραυματίας και έχασε ουσιαστικά ολόκληρη την σεζόν, ενώ και ο ίδιος έχασε αρκετά παιχνίδια εξαιτίας ενός τραυματισμού. Το κερασάκι ήρθε με την απώλεια της συζύγου του Γκρεγκ Πόποβιτς, με τον Ιταλό βοθό του Ετόρε Μεσίνα να κάθεται στον πάγκο των Σπερς στα τελευταία ματς των πλέι οφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.