Σύννεφα για τον Ισμαέλ στη Ριζούπολη

Βαρύ φαίνεται πως είναι το κλίμα στις τάξεις του Απόλλωνα Σμύρνης για τον Βαλεριέν Ισμαέλ, μετά την εικόνα της ομάδας στο πρόσφατο φιλικό με τον Πανιώνιο.
06/08/2018 • 09:52
Ο Βαλεριέν Ισμαέλ
  • shares
Βαρύ φαίνεται πως είναι το κλίμα στις τάξεις του Απόλλωνα Σμύρνης για τον Βαλεριέν Ισμαέλ, μετά την εικόνα της ομάδας στο πρόσφατο φιλικό με τον Πανιώνιο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της «ελαφράς ταξιαρχίας» είναι προβληματισμένοι με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον. 

Μερίδα των φιλάθλων της ομάδας εξέφρασε τα παράπονά της στον ισχυρό άνδρα του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, ζητώντας του την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος βρίσκονταν στις εξέδρες της Ριζούπολης. Παράλληλα, σενάρια θέλουν τη διοίκηση της ομάδας να εξετάζει την περίπτωση του Μάκη Χάβου. Μέχρι στιγμής, η διοίκηση της ομάδας δεν επιβεβαιώνει τα σενάρια που θέλουν τον Ισμαέλ να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από τη Ριζούπολη. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
17/11/2018 • 08:16

Προβάδισμα για Ιταλία, Σάντερλαντ. Ματς για γκολ σε Πίτερμπορο και Μπρίστολ

Πολλά ματς στις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας μας δίνουν σε πολλές περιπτώσεις ενδιαφέρουσες ιδέες αναφορικά με την προοπτική παραγωγικότητάς τους ενώ στο Μιλάνο η Ιταλία είναι απόψε φαβορί λόγω κινήτρου

14/11/2018 • 10:51