Σύννεφα για τον Ισμαέλ στη Ριζούπολη

Βαρύ φαίνεται πως είναι το κλίμα στις τάξεις του Απόλλωνα Σμύρνης για τον Βαλεριέν Ισμαέλ, μετά την εικόνα της ομάδας στο πρόσφατο φιλικό με τον Πανιώνιο.
06/08/2018 • 09:52
Ο Βαλεριέν Ισμαέλ
  • shares
Βαρύ φαίνεται πως είναι το κλίμα στις τάξεις του Απόλλωνα Σμύρνης για τον Βαλεριέν Ισμαέλ, μετά την εικόνα της ομάδας στο πρόσφατο φιλικό με τον Πανιώνιο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της «ελαφράς ταξιαρχίας» είναι προβληματισμένοι με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον. 

Μερίδα των φιλάθλων της ομάδας εξέφρασε τα παράπονά της στον ισχυρό άνδρα του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, ζητώντας του την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος βρίσκονταν στις εξέδρες της Ριζούπολης. Παράλληλα, σενάρια θέλουν τη διοίκηση της ομάδας να εξετάζει την περίπτωση του Μάκη Χάβου. Μέχρι στιγμής, η διοίκηση της ομάδας δεν επιβεβαιώνει τα σενάρια που θέλουν τον Ισμαέλ να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από τη Ριζούπολη. 

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, 19:30

Live
loading the player...
22/02/2019 • 08:23

Αγώνες φιλοδοξίες κι επιβίωσης σε Στρασβούργο, Βρέμη και Νταντί (video)

Σε δοκιμασία τίθεται απόψε η δυναμική της Λιλ και της Σεντ Ετιέν στην Γαλλία. Για την παραμονή τους, πλέον, παλεύουν η Νταντί στην Σκωτία και η Στουτγάρδη στην Γερμανία, έχοντας τύχη αρκεί βέβαια να είναι αποτελεσματικές!