Ξεκινάει ο οικονομικός έλεγχος

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, προκειμένου να προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών.

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, προκειμένου να προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πλευρά του Ταϊλανδού επενδυτή περιμένει από τον έλεγχο να δείξει αν τα στοιχεία που του παρουσίασε ο Γιάννης Αλαφούζος για τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού αληθεύουν.

Σε αυτή την περίπτωση θα προχωρήσει στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Σε αντίθετη περίπτωση, θα αποσύρει το ενδιαφέρον του, κάτι που ίσως έχει καταστροφικές συνέπειες για το μέλλον του «τριφυλλιού». Στόχος της Pan Asia είναι να τελειώσει σύντομα ο συγκεκριμένος έλεγχος και να επισπευτούν οι διαδικασίες για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στο «τριφύλλι», πριν την καταληκτική ημερομηνία που είχε τεθεί στη συνάντηση Αλαφούζου- Πιεμπονγκσάντ, η οποία ήταν η 30η Ιουνίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.