"Να κόψουμε το κεφάλι μας για να αρχίσουμε στις 25/8"

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Γιάννης Δάρας χαρακτήρισε ως "πλήρης καταστροφή" το ενδεχόμενο καθυστέρησης έναρξης του πρωταθλήματος της Super League.
02/08/2018 • 16:11
Ο Χρήστος Δάρας
  • shares
Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Γιάννης Δάρας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM χαρακτήρισε ως "πλήρης καταστροφή" το ενδεχόμενο καθυστέρησης έναρξης του πρωταθλήματος της Super League. Αναλυτικά τόνισε:

«Θα μιλήσω σαν φίλαθλος του ποδοσφαίρου. Πρέπει όλοι όσοι εμπλέκονται στο κοινωνικό άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο να κόψουμε το κεφάλι μας να ξεκινήσει το πρωτάθλημα 25 Αυγούστου. Ταλαιπωρείται πολύς κόσμος ο οποίος έχει το ποδόσφαιρο μας αποκούμπι στα προβλήματά του. Όσοι εμπλέκονται να βάλουν και να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να ξεκινήσει οπωσδήποτε στις 25 Αυγούστου. Έστω και μία εβδομάδα αναβολή να πάρει, μπαίνουν οι Εθνικές και θα πάμε 20 Σεπτέμβρη. Θα υπάρχει πλήρης καταστροφή και για τις ομάδες και για όλο τον κόσμο». 
 
Για τις ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο είπε: «Προσωπικά σαν Πανιώνιος, είμαι από τις ομάδες που υπέγραψαν με τη Nova. Υπογράψαμε γιατί καλώς ή κακώς, κάποιος άλλος έσπασε την κεντρική διαχείριση. Τις μικρές ομάδες μας συνέφερε να υπάρχει, γιατί μας έδινε μια σιγουριά. Έτσι προσπαθήσαμε να κλείσουμε συμβόλαιο. Υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν βρει ακόμα συμβόλαιο. Οι ρήτρες εμπιστευτικότητας σπάνε από τη μια μέρα στην άλλη. Να αφήσουμε τις ρήτρες και να κοιτάξουμε ότι δεν είναι σωστό να γίνει πρωτάθλημα όταν επτά ομάδες είναι άστεγες . Είναι αθέμιτος ανταγωνισμός, αφού σε εμάς τις πιο μικρές ομάδες, το έσοδό μας, μην γελιόμαστε, είναι τα τηλεοπτικά». 
 
Για το σχέδιο που πρότεινε ο υφυπουργός αθλητισμού ανέφερε: «Το πλάνο πενταετίας με όλους τους όρους που τους έβαζε ο κος Βασιλειάδης στο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκα δεν πέρασε και αυτό που πρέπει να γίνει είναι να υπάρχει οπωσδήποτε μια συμφωνία. Αν μέχρι τις 9 δεν βρεθεί τηλεοπτική στέγη θα πρέπει ο Υπουργός να δεχθεί κάποιες παραχωρήσεις, ούτως ώστε να στεγαστούν στο πλάνο που βάζει». 
 
Για το ενδεχόμενο μείωσης των ομάδων: «Στις 14 συμφωνήσαμε να είμαστε εξαρχής . Και για του χρόνου. Άλλο τι λέει το ρεπορτάζ, άλλο τι περνάει από το συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας. Εμείς κάνουμε πίσω σε πάρα πολλά πράγματα . Εμείς δεν δεχόμαστε τις 12 ομάδες για το 2019-20. Αν ο Υπουργός δεχθεί το 14 θα βρεθεί μια μέση λύση». 
 
Για τον αριθμό των δανεικών: «Είναι λογικό για τους τέσσερις δανεικούς. Είναι λογικό μια ομάδα να μην έχει δέκα δανεικούς από μια άλλη ομάδα. Να υπάρχει ένα μέτρο. Αλλιώς να αλλάζει το όνομα σε ‘τάδε Β’. Το μόνο που δεν δεχθήκαμε είναι να είναι 12 οι ομάδες. Θα καταλήξουμε η επαρχία να μην έχει εκπρόσωπο στη Σούπερ Λίγκα. 
 
Το δια ταύτα είναι είτε λέγεται Υπουργός, είτε Σούπερ Λίγκα, πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα την προκαθοριμένη ημερομηνία. Αλλιώς το προϊόν που λέγεται ποδόσφαιρο θα πέσει κι άλλο και αυτό είναι κακό για όλο τον κόσμο. Όλοι έχουμε καταλάβει ότι πρέπει να βρεθεί και θα βρεθεί λύση». 
 
Για την επόμενη μέρα στον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που εδώ και 3-4 χρόνια θέλει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και φέτος. Το πώς, θα τη βρούμε την άκρη». 
Γράψτε το σχόλιο σας...

Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, 19:30

Live
loading the player...
19/12/2018 • 09:29

Ντέρμπι πολλαπλών προσεγγίσεων σε Λονδίνο κι Εδιμβούργο

Το μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου θα έχει ένταση, ενέργεια και λογικά θα δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές. Περισσότερη διάθεση περιμένουμε στο Λιγκ καπ Γαλλίας από Μονακό και Ναντ ενώ στην Σκωτία η Ρέϊντζερς δοκιμάζεται σε μια πολύ δύσκολη έδρα

19/12/2018 • 10:17

Στα «ερυθρόλευκα» ο Τοροσίδης (videο)

Ο Βασίλης Τοροσίδης ολοκληρώνει τη μετεγγραφή του από την Ξάνθη στον Ολυμπιακό, το 2006 και τα επόμενα χρόνια θα γράψει ιστορία με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων».